Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

“Sorunların Üstesinden Gelecek Güçteyiz”

AK Parti Hatay Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Orhan Karasayar net konuştu.

“Sorunların Üstesinden Gelecek Güçteyiz” Web
TV

Gündem   A+a-

İskenderun 1 No’lu Esnaf Kredi Kefalet Kooperatifi Genel Kurulu’nda İskenderunlu esnaflarla bir araya gelen AK Parti Hatay Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Orhan Karasayar, bölgeye yapılacak olan projelerin aşamalarına ve Türkiye’nin terör problemine dair açıklamalarda bulundu.

Amanos Tüneli Projesinin bölgeye ciddi yatırımlar kazandıracağını, Başbakan ve Cumhurbaşkanı’yla projelerle alakalı sürekli olarak istişare de bulunduklarını ve projelerin takibinde olduklarını belirttiği açıklamada Karasayar, şu ifadelere yer verdi:

“Kendi bölgemizde esas amacımız yatırımları çoğaltmak, limanımız özelleştirilerek faaliyeti artırıldı, Amanos Tüneli Projesi bitti ve şu anda maliyet hesaplamaları içerinde milletvekili arkadaşlarımızla birlikte başbakanımızla görüştük, Cumhurbaşkanımızla projeyi görüşmek için randevu aldık, Ulaştırma Bakanımızla sürekli görüşmekteyiz ve projenin takibindeyiz. Bölgemizde, Türkiye’nin çılgın proje diye adlandırdığı bu projemiz hayata geçirildiğinde 110 bin dönüm arazi sanayiye açılacak. İl olarak, bölge olarak bizim şanslı tarafımız; bu alana şimdiden yatırım yapmak isteyen yatırımcılar tarafından dolduruldu. Birçok bölgede yatırımcı bulunamazken bizim yatırımcı problemimiz de yok. Tabi ki bu, körfez sahip olmamız, limanımızın olması, Ortadoğu’ya açılan kapı olmamız bizim elimizi güçlendiriyor. “

“Ülkemizin Huzuru için Gece Gündüz Mücadele Veriyoruz”

“Ülkemiz zor süreçlerden geçiyor, çok önemli bir terör olayını sonlandırmak üzereyiz, Suriye’de yaşanan sorunlar sıkıntılar var fakat bunlar ilelebet kalıcı değil. Bunları neticeye ulaştırmak için, ülkemizi huzura kavuşturmak için hükümetimiz gece gündüz mücadele veriyor. Bu günler de geçecek, ülkelimizin önü açık, ülkemizin geleceği için, ülkemizin dünya milletleri arasında en ön planda yer alması için çok ciddi mücadeleler veriliyor. Bu sorunlar aşıldığında da inanıyorum ki bölgemiz de ve ülkemizde çok büyük projelere imza atacağız.”

“Çok Yeni Çalışmaların Peşindeyiz”

İskenderun’la ilgili yeni projelerimiz var, proje aşamasında olana Devlet Hastanemizin bir bloğunu yıkıp yerine 350 yataklı yeni bir blok yapacağız, diş hastanemiz devam ediyor, bin kişilik yurdumuz devam ediyor, içme suyumuz; 10-15 gün içerisinde şebekelere basılacak, TOKİ devam ediyor, feyezan kanalımız devam ediyor, karayolları ile ilgili projemiz devam ediyor. Bunların hepsi hükümetimizin destekleriyle, İskenderun’a olan özel sevgileriyle ve özel talimatlarıyla ne gerekiyorsa yapılıyor, belediyemiz de zehir gibi kendini toparladı, bundan sonraki süreçte de çok yeni çalışmaların peşindeyiz.

“Aşamayacağımız Sorun Yok”

Değerli kardeşlerim benim telefonum 24 saat açık, haftanın 3 günü de buralardayız, İskenderun’la ve ülkemizle ilgili hangi talepleriniz olursa bizlere hangi önerileriniz olursa 24 saat yanınızdayız. El ele, birlik ve beraberlik içerinde olduğumuz sürece bizim aşamayacağımız sorun yok.

“Sorunların Üstesinden Gelecek Güçteyiz”  videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar