Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Şaban Kekeç Oy Birliğiyle Güven Tazeledi..

İskenderun 1 No’lu Esnaf Kredi Kefalet Kooperatifi Genel Kurulunu gerçekleştirdi.

Şaban Kekeç Oy Birliğiyle Güven Tazeledi.. Web
TV

Gündem   A+a-

Genel kurulda Şaban Kekeç ve yönetim kurulu oy birliğiyle güven tazeledi. AK Parti Hatay Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Orhan Karasayar, İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil ve oda başkanlarının yanısıra kooperatif üyelerinin yoğun katılımıyla gerçekleşen genel kurulda yeni yönetim kurulu şu isimlerden oluştu : Şaban Kekeç, Mehmet Ordulu, Adil Köybaşı, Nurettin Tabaş, Ahmet Hamdi Çelik. Yedek üyeler ise; Tuncay Kekeç, Salih Kaynak ve Ahmet Kıyılı. Denetim Kurulu asil ve yedek isimler ise şöyle; Mehmet Uğurlu, Fatih Sarsılmaz, Özgür Özer ve Fadime Özkan.

Hatay Esnaf Odaları Başkan Vekili Uğur Fırat, Denizciler Esnaf Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Hüseyin Sönmez, 2 No’lu Esnaf Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Remzi Çaylı’nın da katıldıkları genel kurulda, Divan başkanlığını Birlik Başkanı İsmail Toklucu yaptı.

 AK Parti Hatay Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Orhan Karasayar yaptığı konuşmada, esnafların kredi ihtiyaçlarının karşılanması noktasında Ankara’da üst düzey görüşmelerinin olumlu karşılık bulduğunu ve sorunların çözümü noktasında ellerinin güçlü olduğunu belirterek, ülkenin ve bölgenin yaşadığı sorunların yakın zamanda çözüme kavuşması için gerekli tüm adımların atıldığını söyledi.

Hassa Tüneli ve diğer yatırım alanlarının bölgeyi bir cazibe merkezi haline getirdiğini belirten Orhan Karasayar, bölgede yaşanan yatırımcı bolluğunun büyük bir kazanım ve avantaj olduğuna dikkat çekti.

1 No’lu Esnaf Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Şaban Kekeç de yaptığı konuşmada, esnafların can simidi konumundaki kooperatifin talepleri karşılama noktasında sıkıntı yaşamadığını ve piyasalardaki daralmadan kaynaklı sorunların en kısa sürede çözüme kavuşması temennisini dile getirdi.

Şaban Kekeç Oy Birliğiyle Güven Tazeledi..  videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar