Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Hatay Satrancında Başarı..

Türkiye Satranç Şampiyonası 23/29 Ocak 2016 tarihleri arasın da Antalya Manavgat’ta gerçekleşti.

Hatay Satrancında Başarı..

Spor   A+a-

Hatay'dan  4 sporcu Milli Takım havuzuna girmeye hak kazanırken; 8 yaş kızlar kategorisinde TÜRKİYE ŞAMPİYONU   Elif Zeren YILDIZ olmuştur. Bununla birlikte Emre COŞKUN 12 yaş Genel, İlke ADAL 8 yaş kızlar, Lina ASLAN ise 14 yaş kızlar kategorisinde Milli Takım havuzuna giren başarılı isimlerdir. Türkiye Satranç Federasyonu İl Temsilciliği başarılı sporcular , antrenörler ve veliler ile Gençlik Hizmetleri  ve Spor İl Müdürü Cemil ŞENSÖZ ‘e  ziyarette bulundular.

    Hatay   İl Temsilcisi Sultan DABAN yapmış olduğu açıklamada , ‘’ Antalya’da  gerçekleşen ve 81 ilin katılmış olduğu şampiyonada son turda yaşanan şansızlık dolayısı ile birçok Hataylı sporcumuz  kıl payı derece şansını yitirirken ve yaklaşık 10 sporcumuzun milli takım havuzuna girme haklarını kaybettiklerini , bunun üzüntüsünü yaşadıklarını söyledi. DABAN ayrıca bu talihsiz olay  satranç  çalışmalarımız da bizi  yıldırmayacak tam tersi önümüzdeki şampiyonalarda daha başarılı olmak için bize motivasyon olacağını söylemiş’’  ve Gençlik Hizmetleri ve Spor  İl Müdürü Cemil ŞENSÖZ’e  desteklerinden dolayı teşekkürlerini sunmuş

  İl Müdürü Cemil ŞENSÖZ   yaptığı açıklamada ise’’ Satranç bizim için birçok branş için de en etkin en çok çalışan branşların başında geliyor ,bu nedenle satranca farklı bakıyoruz.Bundan  böyle satrancın Hatay ‘da daha başarılı olması için desteklerimize devam edeceğiz. Bu başarıda emeği geçen başta ailelerimize ,antrenörlerimiz ve il temsilcilğine teşekkür eder başarılarının devamını dileriz.’’ dedi.

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar