Skip Navigation Links

İskenderun Belediyesinden Okullara Yardım

Sosyal Belediyeciliğe büyük önem veren İskenderun Belediyesi bu alandaki hizmetlerini sürdürüyor.

Gündem   A+a-

 

 


Sosyal Belediyeciliğe büyük önem veren İskenderun Belediyesi bu alandaki hizmetlerini sürdürüyor.
Geçen yıl ihtiyaç sahipleri öğrencilere dağıtılan bot ve kabanlar bu yılda ihtiyaç sahipleri öğrencilere ulaştırıldı.
İskenderun’da bulunan Sadık Altıncan, Ellinci Yıl, Yunus Emre, Gültepe ve Mithatpaşa İlköğretim okullarında belirlenen listelere göre dar gelirli ailelerin çocukları olan öğrencilere, kaban ve bot yardımı yapıldı. Kız ve erkek öğrencilere, öğretmenler odasında dağıtılan ayakkabı ve palto öğrencileri sevindirdi.
Özellikle ilköğretim okulu öğrencilerinin sevgisi Başkan Civelek’in okul içerisinde yürümesine engel oldu. Başkan Civelek öğrencilere hitaben “Değerli öğretmenlerimiz, bu öğrenciler sizlere emanet. Bu yüzden sizlere minnet duyuyorum. Bizi de yetiştiren sizlersiniz. Türkiye sizden çok şey bekliyor. Mustafa Kemal’in eğitim ordusunun gönüllülerisiniz. Sevgili çocuklar sizleri çok seviyorum, Okul numaralarınızı bir keseye attılar ve listeden siz çıkmışsınız. Yani şanslı öğrencilersiniz. Gözlerinizden öpüyorum” diye konuştu.
Maddi durumu iyi olmayan öğrenciler ile tek tek görüşen Başkan Civelek, hediyeleri kendi elleriyle verdi.


Öğretmenler odasında, öğretmenler ile bir araya gelen Başkan Civelek burada onlarla sohbet edip, eğitim sorunlarını da dinledi ve “Sorunlarınızı imkanlar dahilinde Belediye olarak çözmek isteriz. Üzerimize düşenleri yapmaya çalışcağız” dedi.
Başkan Civelek’in konuşmasının ardından, Öğretmenlerde İskenderun Belediye Başkanı Dr Yusuf Civelek’in ziyaretinden duydukları memnuniyeti ifade ettiler.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet