Skip Navigation Links

Siyasette Basın Emekçilerinin Önemi Çok Büyük..

CHP İskenderun ilçe Teşkilatı Yönetim Kurulu üyeleri, İGC’ye nezaket ziyareti yaptılar.

Siyasette Basın Emekçilerinin Önemi Çok Büyük..

Gündem   A+a-

Bir süre önce İlçe Başkanlığına seçilen Yusuf Mansuroğlu, CHP’nin kongresi nedeniyle gecikmeli bir ziyaret olduğunu belirterek, “size hayırlı olsun diyor ve sizin nezdinizde cezaevinde bulunan tüm basın emekçilerine selam gönderiyoruz” dedi. Mansuroğlu, şunları söyledi:
“Siyasette basın emekçilerinin önemi çok büyük. Halkı doğru şekilde yönlendirmek çok önemli .Her zaman arkanızdayız. Sizden ricam, düşüncelerinizi özgürce söylemekten korkmamanız. Biz siyasetçilerin de siz basın mensuplarının da Türkiye’de temiz siyasetin olması için yapması gereken görevlerimiz var. Her şeyi halkımıza doğru şekilde ulaştırmamız gerekiyor. Bunları yapacağınıza inancımız da tam.”
İGC Başkanı Veysel Cıncık da CHP’nin yeni İlçe Yönetim Kurulu’nu kutladı. Cıncık, basının bazen kıskaç altında tutulmasını, bazen de kapatılmasını isteyen kişilerin olabileceğini belirterek, şöyle konuştu: 
“Bizim durmamız gereken nokta, halkımızın çıkarlarının olduğu noktadır. Hangi siyasi görüşe sahip olursa olsun bir gazeteci doğruları yazmaktan kaçınmamalıdır. Filanca seçilmiş yöneticiyle çok samimi de olsa doğru yaptıklarını da, yanlışlarını da haber haline getirebilmelidir. ‘Bu benim dostum’ diyerek yapılan yanlışların üzerini kapamaya çalışırsa, bu gazetecilik olmaz.”
İGC Başkanı Cıncık, yönetim kurulu olarak yapılan çalışmaları da anlatarak, “Birkaç önemli hedefimiz var. Biri gerçekten gazetecilik yapanların sektörde çalışması, ikincisi ev sahibi olmayan basın mensuplarının ev sahibi olmaları. Bunlar için kararlı şekilde çalışıyoruz.” dedi.

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet