Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Rabia'ya Fenerbahçe Sahip Çıktı

Hatay'ın İskenderun İlçesinde, omuriliğinde tümör tespit edilen ve her iki ayağı da felç olan 19 yaşındaki Rabia Armutçu'nun

Rabia'ya Fenerbahçe Sahip Çıktı

Gündem   A+a-

Hatay'ın İskenderun ilçesinde, omuriliğinde tümör tespit edilen ve her iki ayağı da felç olan 19 yaşındaki Rabia Armutçu'nun tedavisini fanatik taraftarı olduğu Fenerbahçe Spor Kulübü üstlenecek.
 
Yıldırım Tepe Mahallesi'nde ikamet eden Deniz ve Sait çiftinin 5 evladından biri olan Rabia Armutçu, lise dördüncü sınıf öğrencisi iken ayaklarının tutmaması nedeniyle yere düşüyordu. Rabia'ya Adana'daki Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi Balcalı Hastanesi'nde omurilik tümörü teşhisi konulmuş, Rabia'nın her iki ayağı da felç olmuştu.
 
İhlas Haber Ajansı (İHA) aracılığıyla sesini duyuran Rabia, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve taraftarı olduğu Fenerbahçe Spor Kulübüne seslenmiş yürümek istediğini haykırmıştı.
 
Rabia'nın bu yardım çığlığına İskenderun Fenerbahçeliler Derneği kulak verdi. İskenderun Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Mustafa Düzen, bugün Rabia'yı evinde ziyaret etti. Düzen, "Kızımızın bu rahatsızlığımızı öğrendiğimiz an hemen düğmeye bastık. Fenerbahçe Spor Kulübünün yönetim kuruluna gerekli dilekçeyi gönderdik. Rabia'nın haberi olmadan bunları yaptık. Kulübümüzde gerçekten büyük bir duyarlılık göstererek bu konuyu gündemine aldı. Pazar günü rahmetli Mustafa Koç'un cenazesinden sonra Fenerbahçe Spor Kulübü Genel Koordinatörü Tamer Yelkovan bey beni aradı. Konuyu yönetim kurulu olarak görüştüklerini ve konu hakkında benden izahat almak istediklerini söyledi. Ben Rabia'yı yürütmemiz gerektiğini ve kendisinin hem iyi bir Fenerbahçe taraftarı hem hayalleri olduğunu söyledim. Bununla ilgili daha detaylı bilgi almak üzere Rabia'nın evine geldim. Kızımızı ayağa kaldırmak için elimizden geleni yapacağız. Rabia hayata küsmesin. Bir Fenerbahçeli olarak dimdik ayakta dursun" dedi.
 
Ne kadar ayağa kalkamasa da dimdik ayakta durabildiğini ifade eden Rabia ise, gerçekleşen ziyaretin kendisine çok iyi geldiğini söyledi.
 
Öte yandan, İskenderun'da yerel bir gazetede çalışan ve fanatik Galatasaraylı olan Cuma Keseroğlu'nun Rabia'nın yürümesi halinde Fenerbahçeli olacağı yönünde kendisine söz verdiğini kaydeden Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Mustafa Düzen, "Hem Rabia'yı yürüteceğiz hem de fanatik bir Galatasaraylıyı Fenerbahçeli yapacağız" dedi. Düzen'in bu konuşması üzerine Keseroğlu da, "Hasta Galatasaraylıyım. Ama Rabia'nın haberini yaptıktan sonra başkanla konuşup bu konuyu aktardım. Başkan da bana 'seni de Fenerbahçeli yapacağız' dedi ben de söz verdim. Rabia iyileşsin, Fenerbahçe sponsor olsun ben de Galatasaray'ı bir kenara bırakıp Fenerbahçe'ye destek olacağım" cevabını verdi.
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar