Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Personel alım ihalesi yapıldı

İskenderun Belediyesi hizmet alımı ihalelerine devam ediyor.

Gündem   A+a-

İskenderun Belediyesi hizmet alımı ihalelerine devam ediyor. Medya mensuplarının baştan sona izleyebildiği ihaleler zincirine, İskenderun Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü’nde dün de devam edildi ve 11 ay süreyle 18 kişi ile hizmetli ve odacı personel hizmet alımı ihalesi gerçekleştirildi.
İhaleye; İskenderun Belediye Başkanı Dr. Yusuf Civelek, İskenderun Belediye Başkan Yardımcıları Safa Buran, Haluk Arlı, basın mensupları, katılımcı firma temsilcileri ve komisyon üyeleri katıldılar.
İhale Komisyonu huzurunda usulüne uygun olarak hazırlanmış ihale teklif zarflarının açılması ve teklif olarak sunulan rakamların ilan edilmesi ile süren ihaleye şu firmalar katıldı:
“Gürcan Gen. Tem. Yem. Tic. Ltd. Şti., Öncel Petrol İnş. Ltd. Şti., Ofi Fıstık Tic. Ltd. Şti., Kılıç Servisçilik, Saraçoğlu Tem. Tic. Ltd. Şti., Çağ Ticaret, Gökbey Müt.Müh. İth. İhr. Ltd. Şti.. Relaks Med Hizm. Ltd. Şti., Mars Sos. Hiz. Tic. Ltd. Şti., Penta İnş. Elektrik Tic. Ltd. Şti., Atlas Hiz. ve Tic. Ltd. Şti.”
İhale başlangıcında katılımcılara başarılar dileyen Başkan Civelek, “İskenderun Belediyesi her zaman söylediğimiz gibi halkın belediyesi ve halkın adına bu ihaleyi yapıyoruz. Onun için ihalelerimizi göreve geldiğimiz günden bu yana basına ve halka açık olarak yapıyoruz.
İhalenin ruhu hepimizi bildiği gibi en kaliteli hizmeti, en ucuza, mümkün olduğu kadar rekabete açık olarak yapmaktayız. Biz de bu anlayışla halkımıza hizmet için gene halkımızın çocuklarını ihaleye davet etmiş bulunuyoruz. Bu ihale tüm halkımız adına hayırlı olsun” dedi.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş