Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Bahçeşehir TEOG'da Fırtına Gibi Esti

İskenderun Bahçeşehir Koleji'nde, beş öğrencinin 120 soruda 120 doğru yaparak tam puan aldığı açıklandı.

Bahçeşehir TEOG'da Fırtına Gibi Esti

Eğitim   A+a-

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından, 26-27 Kasım 2015'te yapılan, 2014-15 Eğitim Öğretim yılı Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş (TEOG) Sınavı sonucunda İskenderun Bahçeşehir Koleji'nde, beş öğrencinin 120 soruda 120 doğru yaparak tam puan aldığı açıklandı.

Tüm Bahçeşehir Okulları'nda 125 öğrencinin tam puan aldığı sınav sonucunda İskenderun Bahçeşehir Koleji öğrencilerinden Mehmet Bartu Celasun, Asu Önal, Egem Ada Karaçal, Zeynep Didem Saraçoğlu ve Deniz İstanbullu tüm derslerde tam puan aldı. Konuyla ilgili olarak açıklama yapan İskenderun Bahçeşehir Koleji Müdürü Sefai Server Dik, başarının arkasında yoğun bir çalışma temposunun olduğunu söyledi. 'Bu başarının arkasında bilgileri ve eğitim öğretim becerileri, yeni bilimsel ve teknolojik gelişmeler ışığında kurum içi eğitimler ile sürekli güncellenen, güçlü bir eğitim kadrosu var.' dedi. 'Bahçeşehir Okullarının bu büyük başarısında öğrencilerin hafta sonları dahil ücretsiz olarak faydalandığı TEOG Hazırlık sistemi, Bahçeşehir Okulları uzmanları tarafından hazırlanan soru bankaları, her hafta yapılan deneme sınavları, dijital etüt imkanları ve her öğrencinin potansiyelini en üst seviyeye taşıyan Kişiye Özgü Öğretim Modelinin büyük etkisi var' diyerek sözlerine devam eden Dik, sınava hazırlık sürecinde bütün öğrencilerin gelişiminin özel olarak takip edildiği bir program uygulandığını belirtti. 
Eğitimde sınavlar kadar önemli başka ölçütlerin de olduğunu vurgulayan Okul Müdürü Dik; 'Verdiğiniz eğitimin öğrenciye ne kadar ulaştığını ölçmek için mutlaka sınav yapmalısınız. Ancak değişen dünyada artık bilgiyi hafızamızda tutmaya gerek yok, bilgiye farklı yollardan ulaşabiliriz. Öğrencilere bilgiyi yorumlamayı, analiz etmeyi öğretmeliyiz. Bahçeşehir Okulları'nın verdiği eğitim ezbere değil yorumlamaya, üretime, barışa, sevgiye ve hoşgörüye dayalı bir eğitimdir. Sınav başarısı gereklidir ama asıl önemli olan bu becerileri kazandırmaktır.' dedi. Türkiye genelindeki tüm Bahçeşehir Okulları öğrencilerinin TEOG sınavında gösterdiği üstün başarının, yalnız öğrenciler için değil okul yönetimi ve eğitim kadrosu için de verilen emeklerin karşılığında alınan en güzel ödül olduğunu söyleyerek sözlerini bitirdi.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş