Skip Navigation Links

Selçuk İnan'dan Ailesine Moda Evi Açılışı

A Milli Futbol Takımı ve Galatasaray’ın kaptanı Selçuk İnan, ablası Serap İnan ile dört kardeşin Four Angel’s Fashion House mağazasını hizmete açtı.

Selçuk İnan'dan Ailesine Moda Evi AçılışıWeb
TV

Gündem   A+a-

A Milli Futbol Takımı ve Galatasaray’ın kaptanı Selçuk İnan, ablası Serap İnan ile dört kardeşin Four Angel’s Fashion House mağazasının açılış kurdelesini keserek hizmete açtı.

Ankara’daki Osmanlı maçı sonrası İskenderun’a gelen sarı kırmızılı takımın kaptanı Selçuk inan ablası ve kardeşlerinin kişiye özel moda tasarım mağazasının açılışını yaptı.

Açılışa İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, Yalım Group Yönetim Kurulu Başkanı Metin Yıldız, İTSO Yönetim Kurulu Üyesi Mahir Taner, Selçuk İnan ailesi yakınları ve davetliler katıldı. Kurdeleyi İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz işletmenin hayırlı uğurlu olması, bol kazanç getirmesi dileği ile Metin Yıldız, Selçuk İnan ile hep birlikte kestiler.

İskenderun’da kişiye özel moda tasarım mağazası olduklarını belirten Selçuk İnan’ın ablası Serap İnan, Seher Önder, Sezen Devrim ve Pınar Kelahmet ile birlikte dört kardeş olarak bu mağazayı İskenderunlulara kazandırdıklarını söyledi. Serap İnan asıl işinin moda tasarım olduğunu belirtti.

Dört kız kardeş oldukları için Four Angel’s adının da oradan geldiğini ifade eden Serap İnan “2016’da İstanbul modasını biraz buraya taşımaya çalıştık. Hazır hiçbir şey kullanmıyoruz tamamen bizim üretimimiz kişiye özel. Gündüzden geceye, abiyeler, günlük kıyafetler çalışan bayanlara. Gelinlik, Anne kız konsepti gibi birçok çeşit kişiye özel üreteceğiz. Mağazamıza giren herkes aradığı her şeyi kendine özel yaptırabilecek, bulabilecek. Hedefimiz yelpazemizi büyütmek büyümek, markamızı tanıtmak” şeklinde konuştu.

A Milli Futbol Takım ve Galatasaray’ın kaptanı Selçuk İnan dört kardeşin birlikte açtıkları mağazanın hayırlı uğurlu olmasını başarılı olmaları temennisinde bulundu.

 

FOUR ANGEL’S FASHİON HOUSE

İskenderun’un ilk kişiye özel Moda Tasarımı ( Houte Couture ) Mağazası

‘Four Angels ‘kişiye özel moda tasarımı ( Houte Couture ) firmasını 4 kız kardeş olarak Serap İnan , Seher Önder , Sezen Devrim, Pınar Kelahmet ile birlikte İskenderun’a kazandırmanın gururunu yaşıyoruz.

Four Angel firmamızla alanında profesyonel kadromuzla, siz değerli müşterilerimizin istediği “Kişiye Özel Tasarım” kıyafetlerde sizlerin hizmetinizdeyiz. 2016 yılının başında başladığımız moda serüvenimiz hızlı bir şekilde büyüme hedefiyle sizlere en iyi hizmeti vermeye çalışacağız.. Sizde kendinizi özel hissetmek ve hissettirmek istiyorsanız Moda zincirinin en yeni, en tarz, en farklı ve en iddialı halkası olma yolunda ilerleyen “Four Angels’i  ziyaret edebilirsiniz.

Tasarımcılarımızın yenilikçi bir bakıs acısıyla hayat verdigi modeller kendinizi özel hissetmek istediginiz her platforma uygun olarak tasarlanmıştır.

Four Angels olarak bizler, Moda da ki sınırsızlığa bir sınır getirmeden vizyonel ve modern bir şekilde, siz değerli müşterilerimizin istekleri doğrultusunda çalışıyor ve bundan kıvanc duyuyoruz.    

 Kişiye özel moda tasarımı (Haute Couture )

  • Yenilikte ve çözümlerde önder olmak

  • Müşteri memnuniyetini en üst seviyelere çıkarmak

  • Müşterilerimizin ihtiyaç ve beklentilerini, kaliteden taviz vermeden karşılamak

  • İhtiyaçları doğru değerlendirmek

  • Kişiye özel dikim felsefesini en üst düzeyde uygulamak

Bilimsel ve estetik ölçütlerle düşünceyi modele dönüştürebilen, moda tasarımı konusunda en son bilgi ve teknolojik yenilikleri izleyen, çözüm üretebilen, özgün ve yenilikçi tasarımlar yapabilen, kültürel ve sanatsal değerleri dikkate alan, sektörü iyi tanıyan, sanatsal bakış açısı ve teknik donanıma sahip, özgüveni yüksek tasarımlar yaparak sizlere en iyi hizmeti sunmaktır.
Hem müşterilerimize hem de çalışanlarımıza karşı tanıştığımız andan başlayarak dürüstlüğü ön planda tutan bir ilişki anlayışını benimsemekteyiz. Ahlak ve dürüstlük ilke ve değerlerini davranış ve faaliyetlerimizde uygulayarak müşterileri için farklı bir değer yaratabilen bir hizmet firması olmayı sürdürmek.
Yukarıda yer alan temel değerler ışığında; temeli sektördeki teknolojik gelişmeleri takip etmeye, yasal gereklere uymaya, çalışan personel ve müşteri memnuniyet ve beklentilerini sürekli ölçerek iyileştirmeye,sistemli ve verimli bir çalışma anlayışına dayanan kalite güvence sisteminin kurulması ve etkinliğinin ölçülerek sürekli geliştirilmesi için çalışmalar yapılacaktır.

İskenderun’un ilk,kişiye özel moda tasarımı ( Houte Couture )

Savaş Mah. 41 Sok.No:3 Murathan işhanı K:1 D:4 iskenderun / Hatay İletişim: 0326 613 87 77 , 0532 583 18 08

 

 

Selçuk İnan'dan Ailesine Moda Evi Açılışı videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet