Skip Navigation Links

Biz Her Zaman Elele Kolkola Olacağız

Ortodoks Kilisesi Vakfı Yönetim Kurulu ve Kilise Papazı Dimitri Yıldırım, İskenderun Gazeteciler Cemiyeti’ne nezaket ziyareti yaptılar.

Biz Her Zaman Elele Kolkola OlacağızWeb
TV

Gündem   A+a-

iskenderun gazeteciler cemiyeti,can teymur,veysel cıncık,iskenderun ortodoks kilisesi

Vakıf Başkanı Can Teymur, gazetecilik mesleğinin öneminden söz ederek, şunları söyledi:
“Sizin gibi saygı ve sevgi duyduğumuz basın mensuplarıyla bir arada olmaktan mutluyuz. İskenderun’da yaşayan tüm Ortodoks Cemaati adına selam ve sevgilerimizi sunuyoruz. Bu güzide Basın Merkezi’nin yeniyönetim kurulunu kutluyorum. Bu bir nöbet değişimidir. Sizlerin de çok önemli haber ve yorumlarla halkımızın bilgilerine katkıda bulunacağınıza inanıyorum. Bizlerin de görevi bir gün bitecek ve Vakıf Yönetimi değişecek. Önemli olan yapılan ve yapılacak hizmetlerdir. Hep birlikte Vatanımız ve Milletimiz için hizmet yapmak üzere yola çıktık ve kardeşlik duygularıyla ülkemizin refahı, birlik beraberliği, geleceği için bunu fazlasıyla yapacağımıza inanıyorum.”
İGC Başkanı Veysel Cıncık da İskenderun’un özel ve özellikli bir kent olduğunu belirtti. Cıncık, Hatay genelinde barış ve kardeşlik ortamını bozmaya çalışanların zaman zaman bunu denediklerini ve asla başaramadıklarını ve başaramayacaklarını söyledi. Cıncık, Hatay’da kardeşlik ortamının yüzyıllardır sürdüğünü ve devam edeceğini de ifade ederek, şöyle konuştu:
“Biz her zaman, elele, kolkola olacağız. Bunu hazzetmeyenler olabilir ama Hatay bu güzelliği devam ettirecek. İyi günümüzde de kötü günümüzde de duygularımızı paylaşırız. Bizler bu toprakların insanlarıyız. Bu güzelliğimizi kötü anlamda kullanmak isteyenler çıkabilir ama biz bunu kullandırmayacağız. Her zaman sizlerin yanındayız.”
İGC Başkanı Cıncık gazetecilik kisvesi ile çıkar sağlayanlara karşı yapılan mücadeleyi de anlatarak, “işadamlarından, kuruluşlardan isteğimiz bu tip insanlara karşı mücadelemize destek olmalarıdır.”dedi.
Ortodoks Vakfı Başkanı Teymur da, İGC olarak yapılan bu çalışmaları yürekten kutladıklarını ifade etti.
Teymur, her meslek gurubunda dejenerasyonun olabildiğini, önemli olanın bunlardan arınmak olduğunu vurguladı.

can teymur.jpg" style="width: 728px; height: 325px;" />

 

Biz Her Zaman Elele Kolkola Olacağız videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet