Skip Navigation Links

Zafer Tekyıldız’da İlk Karne Sevinci

İskenderun Zafer Tekyıldız Lisesi Belediye Kültür Sarayında yarıyıl tatili karne töreni düzenledi.

Zafer Tekyıldız’da İlk Karne SevinciWeb
TV

Eğitim   A+a-

Eğitimde zafer bayrağını her geçen gün daha da ileri taşıyan ve eğitim alanında Türkiye’nin marka kurumlarından Zafer Tekyıldız Lisesi, ilk karne heyecanını, öğrencileri ve velilerle beraber Belediye Kültür Sarayı’nda düzenledikleri etkinlikte kutladılar. 

Ülkenin ve Avrupa’nın en büyük koleji olan, Merkezi Ankara’da bulunan Ankara Zafer Koleji ve  Zafer Eğitim Kurumları’nın İskenderun Şubesi Zafer Tekyıldız Lisesi’nin İskenderun Belediye Kültür Sarayı’nda düzenlediği karne töreni, saygı duruşu ve İstiklal Marşının ardı sıra tecrübeli ve başarılı eğitimci Lise Müdürü Ömer Çakır’ın açılış konuşmasıyla başladı. Zafer Tekyıldız Lisesinin ilk karne heyecanını yaşadığını ve çok gurur verici olduğunu belirten Çakır sözlerine şöyle devam etti; “Zafer olarak 2005’ten beri eğitim veriyorduk fakat tam 1 yıl önce başladık okullaşmaya, 1 yıl önce verdiğimiz kararın ne kadar doğru olduğunu bugün görüyorum. Eğitim kadromuzla, yayınlarımızla, programlarımızla Zafer kendisini her zaman yukarı taşımaktadır ve bunun da devamını sağlayacağız, ben hepinize çok teşekkür ediyorum, iyi ki varsınız.”

Zafer Tekyıldız Liseleri ve Yayınları Genel Müdürü Murat Karameşe, gönderdiği mesajla; velilere verdikleri destek için teşekkür etti ve öğrenciler için ise başarı dileyerek İskenderun Zafer Tekyıldız Lisesi’nin mutlu ve onur verici günlerinde varlığını hissettirdi.

Çağdaş eğitim çıtasını yükseltmek, Cumhuriyet nesilleri yetiştirmek hedefi ile modern Türkiye’nin ihtiyacı olan donanımlı ve nitelikli bireylerin var olması için verdikleri eğitimle, bu yolda yetiştirdikleri öğrencileri ödüllendirerek, kurum öğretmenleri tarafından dereceye giren öğrencilere plaket ve başarı belgesi takdim edildi. Okul Aile Birliği Başkanı Zühal Bilen Zafer Eğitim Kurumu Müdürü Ömer Çakır’a Üstün İdareciliği ve şefkatli yüreğiyle eğitime kattığı değerlerden dolayı  öğrenci ve veliler adına çiçek verdi.

Etkinlikte, Edebiyat Öğretmeni Doğan Ekenel, Ahmet Arif’in ‘Anadoluyum Ben’ adlı şiirini okuyarak herkese duygu dolu anlar yaşattı ve son olarak Nazım Hikmet’in “Yaşamak bir ağaç gibi  tek ve hür ve bir orman gibi kardeşçesine” sözüyle salondan yoğun alkış aldı.  

Şölen havasında geçen törende katılımcılar keyifli saatler geçirirken öğrencilerin ses performansları ile tören sona erdi.

Zafer Tekyıldız’da İlk Karne Sevinci videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet