Skip Navigation Links

Stil sahibi yeni CC, tasarımı teknoloji ile buluşturuyor.

Standartlarına Bi-xenon far ve yorgunluk tespit sistemini ekleyen yeni CC, dünyada ilk kez şerit takip ve değiştirme asistanlarını birleştiren yeni te

Gündem   A+a-

iles/image/renoo%20b.jpg" />
 
Standartlarına Bi-xenon far ve yorgunluk tespit sistemini ekleyen yeni CC, dünyada ilk kez şerit takip ve değiştirme asistanlarını birleştiren yeni teknoloji “Şerit Takip Asistanı Plus”ı opsiyonel olarak sunuyor.
 
Stil sahibi yeni CC, tasarımı teknoloji ile buluşturuyor.
 
Doğuş Otomotiv – Volkswagen Binek Araç tarafından Türkiye’de
Mart ayı itibarıyla Türkiye yollarına çıkan CC ilk planda 1,4 TSI 160 PS DSG ve 2,0 TDI 170 PS BlueMotion Technology DSG versiyonlarıyla Gümüş Otomotiv showroomlarında satışa sunuldu. Yeni CC, 37 bin 900 Euro’dan başlayan fiyatlarla alınabilecek.
 
Gümüş Otomotiv Genel Müdürü Mehmet Gümüş,yeni model araçlarıyla ilgili yaptığı açıklamada ‘Volkswagen Binek Araç’ın 2012 yılındaki yeni model atağı Yeni Volkswagen CC ile başlıyor. Dört yıl önce, pazara sunulmasıyla birlikte yeni bir segmentin doğmasını sağlayan ve 2008 yılından bu güne dünya çapında yaklaşık 270 bin kişinin tercih ettiği CC tamamen yenilendi. Bir coupé’nin cazibesinden hoşlanan, aynı zamanda en az 4 kişi ve 4 kapı için sağlanan iç mekân konforuna önem verenler tarafından son derece beğeniyle karşılanan Yeni Volkswagen CC, yeni ön ve arka tasarımıyla çok daha etkileyici. ‘’ bilgisini verdi.
 
Genişletilmiş standart donanım ve aksesuar yelpazesiyle daha da ayrıcalıklı bir hâle gelen Yeni Volkswagen CC’nin standart donanım yelpazesinde yeni adaptif Bi-xenon farlar, statik viraj lambaları ve yeni LED stop lambaları mevcut. Yorgunluk tespit sistemi ‘Fatique Detection’, RCD 510 radyo-CD değiştirici, paslanmaz çelik kapı eşiği kaplamaları ve ilave eksenel ayar özellikli, güvenli koltuk kafalıkları (Ön koltuklar) da standart olarak sunuluyor.
 
Gelişmiş sürüş destek sistemleri, Yeni Volkswagen CC’de öne çıkan özellikler arasında yer alıyor. Yeni CC, dünyada ilk kez ‘Şerit Takip Asistanı’ ve ‘Şerit Değiştirme Asistanı’ teknolojilerini birleştiren yeni teknoloji ‘Şerit Takip Asistanı Plus’ı opsiyonel olarak sunuyor. Yeni Volkswagen CC’de yeni kullanılmaya başlanan dinamik uzun far asistanı gibi sürüş destek sistemleri de isteğe bağlı olarak alınabiliyor. Yeni CC’de konfor da entegre masaj işlevli ‘havalandırmalı koltuk’la ideal seviyeye çıkarılıyor.
 
Genel Müdür Gümüş,’’Yeni Volkswagen CC Türkiye’de ilk olarak 1.4 TSI 160 PS benzinli ve 2,0 TDI 170 PS BlueMotion Technology ve 2,0 TDI 140 PS BlueMotion Technology seçenekleriyle sunulacak. 2,0 TDI 140 Yeni CC’nin 2,0 TSI 210 PS benzinli versiyonu ise sipariş üzerine getirilecek.’’ dedi.
 
Commonrail direkt enjeksiyonlu 170 PS gücündeki dizel motorlu seçenekte, Stop/Start sistemi ve frenleme enerjisinin geri kazanımını sağlayan rejenerasyon modu standart olarak sunuluyor. 6 ileri DSG şanzımanla sunulan Yeni Volkswagen CC 2,0 TDI 170 PS BlueMotion Technology, 0’dan 100 km/s hıza 8,6 saniyede ulaşabiliyor. 350 Nm tork üreten ve 220 km/s maksimum hıza sahip bu versiyonun ortalama yakıt tüketimi 100 km’de 5,5 lt ve CO2 emisyonu ise sadece 144 g/km.
Devrim niteliğindeki çift şarjlı ve direkt benzin enjeksiyonlu 1,4 TSI 160 PS motor ise, 250Nm tork sağlıyor. 0-100km/s hızlanmasını 8,5 saniyede yapan CC, 222 km/s maksimum hıza sahip. Bu başarılı güç ünitesiyle birlikte 100km’de ortalama 6,9 lt yakıt tüketimi değerine sahip olan Yeni Volkswagen CC’nin CO2 emisyonu da 159g/km.
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet