Skip Navigation Links

Türk Ulusu olarak Kenetlenme Zamanı Gelmiştir!

Demokratik Sol Parti Parti Meclis Üyesi Ali Bıkmaz, hain terör saldırıları sonucu ortaya çıkan tablo nedeniyle bir açıklama yaptı.

Gündem   A+a-

 
Terör saldırıları sonrası mesajlar vermenin, taziyeleri iletmenin ötesinde, Türk Milleti olarak, hükümeti, siyasi partileri, güvenlik güçleri ve tüm sivil toplum kuruluşları olarak ortak hareket ederek çözüme gidilmesinin önemine işaret eden Ali Bıkmaz: 
Demokratik Sol Parti Parti Meclis Üyesi Ali Bıkmaz, hain terör saldırıları sonucu ortaya çıkan tablo nedeniyle bir açıklama yaptı.
Hain terör saldırısı sonucu şehit düşen kahraman Mehmetçiklere Allah’tan rahmet, ailelerine ve tüm Türk dünyasına da başsağlığı dileklerini ileten Ali Bıkmaz, kararlılık içinde sorunun çözümü için birlik olma çağrısında bulundu.
Terör sorununun Türkiye’nin sorunu olduğuna dikkat çeken Ali Bıkmaz, tek başına hükümetin değil, top yekün tüm siyasi partilerin, sivil toplum kuruluşlarının da içinde bulunduğu bir anlayışla kesin bir çözüme kavuşturulması gerektiğinin altını çizdi.
Terör saldırıları sonrası mesajlar vermenin, taziyeleri iletmenin ötesinde, Türk Milleti olarak, hükümeti, siyasi partileri, güvenlik güçleri ve tüm sivil toplum kuruluşları olarak ortak hareket ederek çözüme gidilmesinin önemine işaret eden Ali Bıkmaz, Türkiye’nin bu süreçte tek yumruk olmaya ve her zamankinden daha kararlı olmasının önemli olduğuna dikkat çekerek şöyle dedi: “Terörün dini, dili ve ırkı olmadığı gibi, masum insanların öldürüldüğü bir ortamda, başta Türk Ulusu olarak kenetlenmeli ve teröre prim vermemeliyiz. Terörün vahşice katliamlarının bu noktaya gelmesinin nedenlerini konuşmak bir yana, sonuçlarını görerek ulus olarak ortak tavır içinde olmamız daha doğru olacaktır. Bu bağlamda Terörü lanetliyor, şehitlerimize Allah’tan rahmet, ailelerine ve Türk Ulusuna başsağlığı diliyorum.” Dedi.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet