Skip Navigation Links

Terör Örgütü Akıllarını Başlarına Toplasın.

Amaçlarına asla ulaşamayacaklardır

Gündem   A+a-

Amaçlarına asla ulaşamayacaklardır

Hain terör saldırısı sonucu 11 Mehmetçiğimizin Şehit düşmesiyle birlikte tüm Türkiye’yi yasa boğuldu. Öğle namazına müteakip Kaptan Mehmet Paşa camiinde 11 şehidimiz için gıyabında cenaze namazı kılındı. Kaptan Mehmet Paşa Camisi imamı İsaf Aydın “Vatan bir bütündür. Bölünemez. 1 saat nöbet tutmak büyük bir sevaptır. Nöbetlerini tutan kardeşlerimiz vatanlarını koruyorlar. Hain terör örgütü akıllarını başlarına toplasınlar. Mehmetçiklerimiz şehitlik mertebesine ulaşmışlardır. Şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyoruz” dedi.

Şehitlerimiz için gıyabında cenaze namazı kılındı.
Öğle namazına müteakip Kaptan Mehmet Paşa camiinde 11 şehidimiz için gıyabında cenaze namazı kılındı. Kaptan Mehmet Paşa Camisi imamı İsaf Aydın “Vatan bir bütündür. Bölünemez. 1 saat nöbet tutmak büyük bir sevaptır. Nöbetlerini tutan kardeşlerimiz vatanlarını koruyorlar. Hain terör örgütü akıllarını başlarına toplasınlar. Başkalarının aklılarına uyarak hareket etmesinler. Mehmetçiklerimiz şehitlik mertebesine ulaşmışlardır. Şehitlerimiz ve askerlerimiz vatanlarını korumak için canlarını feda ediyorlar. Terörü lanetliyoruz” dedi.

11 Şehidimiz için Kaptan Mehmet Paşa camiinde kılınan cenaze namazının ardından boyacılar parkında düzenlenen bir basın açıklamasında bulundular. İskenderun Memur-Sen İlçe Temsilcisi Can Cankesen “Türkiye’nin normalleşmesi sürecine giden yola döşenen tuzaklardan biri daha, Hakkari’nin Şemdinli ilçesinde ortaya çıktı ve 12 askerimiz şehit olurken, 14 askerimiz de yaralandı. Kandan beslenen, nefretten medet uman, puslu hava oluşması için elinden geleni yapanların tekrar devreye girmesi, son günlerde uluslar arası arenada da sesini duyuran ve güçlü Türkiye imajının oluşmasından rahatsız olanların varlığı ortaya koymaktadır. Düzenlenen saldırılar, salt terör örgütü saldırısından öte, Türkiye’nin birlik ve beraberliğinden rahatsız olan, uluslararası arenada güçlenmesini istemeyenlerin kurdukları kanlı bir tuzaktır. Ülkemizin birlik ve bütünlünü bozup, kardeşlik ortamını dinamitlemek isteyenlere karşı oluşturulan barış ve kardeşlik havası, bazı mihraklarca tekrar kaosa dönüştürülmek istenmektedir. Ülkemizdeki kardeşlik havası terör örgütleri, onların yandaşları ve mensuplarında bir panik ve telaş ortamı oluşturmuştur. Huzur ve barıştan rahatsız olanların bu saldırıda, asla amacına ulaşamayacaktır. Demokrasiden rahatsızlık duyanların ve ülkemizi darbe ortamına çekmek isteyenlerin de karanlık emelleri boşa çıkaktır. Puslu hava özlemiyle yanıp tutuşanların bu umutları, kursaklarında kalacaktır. Aziz milletimiz artık provokasyonlara gelmeyecek, barıştan ve kardeşlikten ve huzurdan yana tavrını koyacaktır. İskenderun Filistin Gönülleri Platformu ve İskenderun Memur-Sen İlçe Temsilciliği olarak, bu duygu ve düşüncelerle, şehitlerimize Allah’tan rahmet, başta ailelerine, silah arkadaşlarına ve milletimize baş sağlığı diliyor terörün her türlüsünü lanetliyoruz” dedi.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet