Skip Navigation Links

Culha'ya Sürpriz Doğum Günü..

Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, yeni yaşına belediye personelinin hazırladığı sürpriz doğum günü kutlamasıyla girdi.

Culha'ya Sürpriz Doğum Günü..

Arsuz   A+a-

Arsuz Belediyesi Hizmet Binası toplantı salonunda bir araya gelen personel, Başkan Nazım Culha'yı salona girdiği anda alkışlarla karşıladı. Bir anda ne olduğunu anlayamayan, şaşkınlığını da üzerinde “ Arsuz’a vizyon katan başkan, doğum gününüz kutlu olsun” yazılı yaş pastayı görünce atan Başkan Nazım Culha, denizi, güneşi ve doğa görüntüsüyle Arsuz’u anımsatan doğum günü pastasını kesmeye kıyamadı. Pastadaki mumları üfledikten sonra, pastaya zarar vermeyecek şekilde küçük bir dilim alan Başkan Culha, doğum gününü unutmayan başkan yardımcılarına ve tüm personele teşekkür etti.

"Özel günler aileyle kutlandığında güzel"

Özel günlerin aileyle ve dostlarla kutlandığında daha da bir anlam kazandığını söyleyen Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, “Biz büyük bir aileyiz. Bu büyük ve güçlü ailenin bir parçası olmak çok güzel. Büyük bir aileyle doğum günü kutlamanın ayrıcalığı ve mutluluğu ise bambaşka. Özel günler, aileyle ve dostlarla kutlandığında daha da bir anlam kazanıyor. Doğum günü sürpriziyle beni şaşırttığınız ve duygulandırdığınız için hepinize teşekkür ederim. Hep birlikte aynı dayanışma, sevgi, saygı içerisinde Arsuz için başarılarımızı daha da artıracağız” dedi.

Sekreteri Jenny Corcet Katar'ın bütün personel adına çiçek takdim ederek doğum gününü kutlamasının ardından Başkan Nazım Culha, günün anısına bütün personeliyle birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet