Skip Navigation Links

Adliyeye çıkarıldılar

Hatay Emniyet Müdürlüğü Kaçıkçılık ve Organize Suçlarla Mücadele amirliği tarafından düzenlenen operasyonda gözaltına alınan 43 kişi Emniyetteki işlem

Gündem   A+a-

Hatay Emniyet Müdürlüğü Kaçıkçılık ve Organize Suçlarla Mücadele amirliği tarafından düzenlenen operasyonda gözaltına alınan 43 kişi Emniyetteki işlemlerinin ardından geniş güvenlik önlemleri altında adliyeye sevk edildi.

Hatay İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından gerçekleştirilen operasyonda gözaltına alınan 43 kişinin adliyeye sevk edilmesi sırasında ilk kez Özel Harekat polisleri de görev yaptı. Zanlıların göz altında bulundukları süre içerisinde yakınları ile hiç bir şekilde görüşmelerine izin verilmezken yemek dahil tüm ihtiyaçları Emniyet Müdürlüğü tarafından karşılandı.

 

Büyük gizlilik içerisinde yürütülen operasyon kapsamında 4 gündür göz altında tutulan zanlılar geniş güvenlik önlemleri altında İskenderun Adliyesine getirildiler. 15 er kişilik guruplar halinde adliye binasına geçirilen zanlıların yakınlarının hiçbir şekilde Adliye binasına yaklaşmalarına polis izin vermedi. Geçtiğimiz pazartesi günü sabaha karşı Özel Harekât timlerinin katıldığı Operasyonla yakalanan 43 kişi ile birlikte 5 adet çeşitli çap ve markalarda tabanca, bu tabancalara ait 97 adet fişek ve 6 adet şarjör ile 5 adet ruhsatsız otomatik av tüfeği, suça konu bilgisayar, cd, cep telefonu ve çok sayıda evrak ele geçirilmişti. Operasyonun perde arkası ise aralanmaya başladı. Ankara ve Hatay merkezinden gelen özel bir timin aylarca İskenderun’da kalarak göz altına alınan şahısların her hareketlerini ve görüşmelerini takip ettikleri ve bunları görüntülerle belgeledikleri iddia edilirken, Haziran ayında ortadan kaybolan ve dün Ankara’da cesedine ait kemikleri bulunan iş adamı İzzettin Orhan’ın öldürülmesi olayını gerçekleştiren kişilerinde göz altına alınanlar arasında olduğu iddia ediliyor. Soruşturmayı yürüten Savcı ve Nöbetçi mahkeme tarafından ifadeleri alınan zanlıların sorgularının gece yarısına kadar sürmesi bekleniyor.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet