Skip Navigation Links

Her Girişe 10 TL Harç Şoförleri İsyan Ettirdi !!!

Dörtyol'da faaliyet gösteren MMK Metalurji tesislerinden yük taşıyan tırlar, Dörtyol Belediyesi tarafından yol işgaliye harcı adı altında alınan 10 Li

Her Girişe 10 TL Harç Şoförleri İsyan Ettirdi !!!

Gündem   A+a-

Hatay’ın Dörtyol İlçesinde faaliyet gösteren MMK Metalurji tesislerinden yük taşıyan tırlar, Dörtyol Belediyesi tarafından yol işgaliye harcı adı altında alınan 10 Liraya isyan ediyor.

Günde 3-4  sefer yapan tırlardan yol üzerinde bekleme yaptıkları ve yolu işgal ettikleri gerekçesiyle her bir sefer için Dörtyol Belediyesi tarafından düzenlenmiş makbuz karşılığında alınan 10 Tl’ye isyan eden tır sahipleri, her seferinde verdikleri 10 Tl harç ile günde ortalama 40 Tl verdiklerini, 1500 tırın giriş yaptığı hesaplandığında bu rakamın astronomik boyuta ulaştığını ifade ettiler.

Dörtyol Belediye Başkanı Yaşar Toksoy’un bu uygulamadan vazgeçmesini isteyen tır sahipleri, “Zaten her seferde 20-30 lira gibi bir para kazanıyoruz. Her seferde 10 lira harç ödediğimiz takdirde fazlasıyla mağdur oluyoruz. Yaşar Toksoy başkanım ya bu duruma vicdani bir formül bulsun, ya da harcı tümüyle kaldırsın” diyerek sitemlerini dile getirdiler. 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet