Skip Navigation Links

Dingil’den Savaş’a 2016’da Diyalog Çağrısı..

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil’in basın toplantısından çarpıcı sözleri TV formatında yayınladığımız videodan izleyebilirsiniz.

Dingil’den Savaş’a 2016’da Diyalog Çağrısı..Web
TV

Gündem   A+a-

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil’in basın toplantısından çarpıcı sözleri TV formatında yayınladığımız videodan izleyebilirsiniz.

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, 2015’in son basın toplantısını Belediye Brifing Salonu’nda gerçekleştirdi.

Her zaman olduğu gibi Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş’la yaşanan sorunlara dikkat çekerken, parkomat, otoparklar ve sosyal tesislerle ilgili mahkeme kararlarına vurgu yapan Belediye Başkanı Seyfi Dingil, eleştirilerinin ardından yeni yılda Lütfü Savaş’a sorunları ortak akılla çözme ve diyalog çağrısında bulundu.

İskenderun’un çıkarlarının korunması ve Hatay’ın büyükşehir olmasının ardından yaşanan kayıpların telafisi için gerekli tüm girişimleri yaptığını belirten Belediye Başkanı Seyfi Dingil, Hatay İdare Mahkemesi’nden çıkan sahil dolgu alanındaki ve otoparklardaki tasarrufun İskenderun Belediyesi’ne ait olduğu kararına dikkat çekti.

Su tarifleri ile ilgili uygulamaları da eleştiren Başkan Dingil, bir çok büyükşehirde ilçelere ve mahallelere göre su faturalarının değişkenlik gösterdiğini hatırlattı.

Karayolları, Toki, Ziraat Bahçesi ve kentsel dönüşüm ile ilgili attıkları tüm adımların vatandaş lehine işlerlik kazandığını ve bu şekilde sonuçlanacağını belirten Belediye Başkanı Seyfi Dingil, dedikodulara itibar edilmemesini istedi. 

Dingil’den Savaş’a 2016’da Diyalog Çağrısı.. videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet