Skip Navigation Links

Bu Oluşum İskenderun'u Şahlandırır..

İskenderun, işdünyası, siyasetçisi, sivil toplum kuruluşlarıyla birlikte kenetleniyor ve bu kenetlenme İskenderunspor etrafında gerçekleşirken de, bir

Gündem   A+a-

 
İskenderun, işdünyası, siyasetçisi, sivil toplum kuruluşlarıyla birlikte kenetleniyor ve bu kenetlenme İskenderunspor etrafında gerçekleşirken de, bir uyanış olarak tarihi adımlar atılıyor..
 
Bu Oluşum İskenderun’u Şahlandırır..
 
İskenderun’daki birlik ve beraberlik ruhunun tesis edilmesi ve yalnızlaştırılmış İskenderunspor’un en iyi şartlarda mücadele etmesi için verilen çabalar tam bitti deniyorken, bölgemizin başarılı işadamı Nuri Üysen, yeniden harekete geçti.
Yapıcı, birleştirici ve hayırsever kimliğiyle her zaman takdir toplayan İşadamı Nuri Üysen’in attığı adımlar, İskenderun’un güzellik uykusundan uyanmasına vesile oluyor..
16 Ağustos tarihine ertelenen İskenderunspor Kongresi’nin erteleme nedeni olarak da, Nuri Üysen’in yeniden çalışmalara başlaması olduğu emn kaynaklardan öğrenildi.
Bilindiği üzere İşadamı Nuri Üysen ve bölgenin saygın işadamlarından oluşan bir ekip, İskenderunspor’un güzel günlere koşması ve İskenderun’un adının Türkiye genelinde başarılarla söz ettirmesi için çalışıyordu.
Verilen mücadelede eksikler çıkmış, öküz altında buzağı arayanından tutun da, birlik beraberlik ruhunu baltalama girişimleri olmuştu.
Bir çok çirkin hareketin yaşandığı geçtiğimiz haftalarda yaşananlar, Nuri Üysen ve arkadaşlarını yıldırmadı.
İskenderunspor Başkanı Sedat Uysal ve ekibinin yalnızlaştırıldığı gibi, İskenderun sevdalısı işadamlarının da yalnızlaştırılması girişimi, art niyetli şer odaklarının elinde patladı.
Edinilen bilgiler ise; İskenderunspor yönetim kurulunun bölgenin saygın işadamlarından oluşacağı ve bu oluşumun birlik ve beraberlik ruhunu kentin tüm meselelerinde yaşatacağı yönünde.
 
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet