Skip Navigation Links

2015’in Yükselen İsmi Hakan Ilgın

Hatay’da bölge siyasetinin yükselen değerlerinden Hakan Ilgın, istikrarlı yükselişi ve siyasetteki dik duruşuyla büyük takdir topluyor.

2015’in Yükselen İsmi Hakan Ilgın

Gündem   A+a-

İskenderun Belediyesi’nin CHP’li Meclis Üyesi Hakan Ilgın, kentine, bölgesine ve insanlarına karşı sorumluluklarının farkında.
İskenderun halkının yararına tüm kararlarda yapıcı ve birleştirici tutumuyla beğeni toplayan Ilgın, İskenderun’un geleceği için atılan her adım, koyulan her tuğla ve çakılan her çiviye katkı vermeye devam ediyor.
Genç ve dinamik bir siyasetçi olarak kamuoyundan da büyük destek bulan Hakan Ilgın, gelecekte umut vaat eden isimlerden birisi olarak da dikkat çekiyor.
İskenderun Belediye Meclisi’nde halkına karşı sorumluluklarının farkında olarak dik bir duruş sergileyen Hakan Ilgın, 2015 yılının yıldızı parlayan siyasetçilerinden birisi olarak karşımıza çıkıyor.
İskenderun’un tek başına bir şehir merkezinden ibaret olmadığını her fırsatta vurgulayan CHP’li Meclis Üyesi Hakan Ilgın, İskenderun’un Arsuz, Belen, Payas, Dörtyol, Erzin ilçeleri ile Osmaniye ili ve Adana’nın Yumurtalık ilçesiyle bir  bütün olarak ele alınması gerektiğine dikkat çekiyor.


Bölge ticaretinin merkezi haline gelen İskenderun’da sosyal ve kültürel yaşamın tüm sosyal donatılarıyla birlikte ele alınması gerektiğini bir çok toplantıda dile getiren Hakan Ilgın, ticaret merkezi olmak yolunda önemli bir mesafe kateden İskenderun’da, işdünyasının yatırımlarını yönlendirebilecekleri, önemli misafirlerini en iyi şekilde ağırlayabilecekleri bir ticaret üssü olarak planlamanın önemine dikkat çekiyor. 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet