Skip Navigation Links

CHP Belen İlçe Yönetiminden İGC'ye Nezaket Ziyareti

CHP Belen İlçe Yönetimi, İskenderun Gazeteciler Cemiyeti’ne nezaket ziyareti yaptı.

CHP Belen İlçe Yönetiminden İGC'ye Nezaket Ziyareti

Gündem   A+a-

CHP Belen İlçe Yönetimi, İskenderun Gazeteciler Cemiyeti’ne nezaket ziyareti yaptı.

CHP İlçe Başkanı Fevzi Yüksel, İGC Başkanı Veysel Cıncık ile yeni yönetimi kutladı. Yüksel, "Zor bir mesleğin sahiplerisiniz" diyerek, şunları söyledi:

“Ülkemiz çok zor, sıkıntılı günler yaşamaktadır. Terörün uzun süredir devam ettiğini, çok can aldığını görmemize rağmen son 10 yıldır terörle mücadele yerine adeta terörün sırtını sıvazlamaya geçtik. Böylece terörü bitiririz sandık ama daha da arttırdı. Biz bu konuda hep uyardık. Terörle, teröristle pazarlık olmaz. Terör örgütüyle uzlaşı olmaz. Son 3.5 yıldır askeri kışlaya, polisi karakola çektik. Bu süre içinde terör örgütü Türkiye’nin her tarafına silah sığınağı yaptı, mayınlar döşedi. Bu kasetlere de yansıdı. Burada bir sorumlunun ortaya çıkması gerekir. Sorumluluk noktasında olanlar bu işi bize göre görmezden geldiler çünkü biliyorlardı. Bir aymazlık, sorumsuzluk içerisinde Türkiye bu noktaya geldi. Son zamanlarda 100’e yakın şehidimiz var. Ateş düştüğü yeri yakıyor ama artık ülkemizin her tarafını yakıyor. Bizim de ciğerimizi yakıyor. “

Yüksel, son 3.5 yılda ülkeyi yönetenlerin ne yaptığını sorarak, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Düşünün ki, öğretmenler bir yazılı talimatla bölgeyi terkediyorlar.  Bu sürecin hesabını sorumlular mutlaka vermelidir. Bu hafta 17-25 Aralık yolsuzluk haftası olarak bizim adlandırdığımız bir hafta. Yüzyılın yolsuzluğuyla, talanıyla karşı karşıya kalmıştık. Meclis de belki aklanır gibi oldu, ama yürekleri acıtan bir olay. Evlerde para kasalarının çıktığı, hiçbir makul açıklaması olmayan bir süreci yaşadık. Bunu aklamak mümkün değil. Bunların da hesabını vermeliler. Vicdanlarda hala temizlenmemiş olduklarını düşünüyoruz.”

İGC Başkanı Veysel Cıncık da, ziyaret için CHP’lilere teşekkür ederek, çalışmalarla ilgili bilgi verdi.

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet