Skip Navigation Links

Araç filosu güçlendi

Arsuz Belediyesi hizmet araçlarına yenilerini ekledi

Araç filosu güçlendi

Arsuz   A+a-

Yatırım ve hizmet seferberliğini her geçen gün daha da arttıran Arsuz Belediyesi hizmetlerinin daha hızlı bir şekilde yürütülmesini sağlamak amacıyla araç filosunu güçlendirdi. İlçe olmasıyla birlikte Arsuz’un sınırlarının büyümesi ve daha geniş alana hizmet veriliyor olması nedeniyle ihtiyaç duyulan 2 damperli kamyon, bir yol süpürme aracı ve bir hizmet aracı törenle iş makineleri parkına dâhil edildi.
Araç filosu daha da gelişecek
Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, başkan yardımcıları ve belediye meclis üyelerinin katılımıyla Arsuz Belediyesi Garajı’nda düzenlenen törende, araçların kazasız ve belasız kullanılması için dualar edildi, kurban kesildi.
Arsuz Halkı’na daha modern ve daha işlevsel araçlarla hizmet sunabilmek için farklı birimlerde kullanılacak olan araçların Arsuz’a hayırlı - uğurlu olmasını dileyen Başkan Nazım Culha, araç filosuna kattıkları 2 damperli kamyon, bir yol süpürme aracı ve bir hizmet aracının yanı sıra 2016 yılında 2 damperli kamyon, 4 pikap ve bir greyder daha alarak hizmet kalitesini daha da arttırmayı ve 34 mahalleye en iyi hizmeti sunmayı hedeflediklerini ifade etti.

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet