Skip Navigation Links

İskenderun Doğa Koleji Öğrencileri,İGC’yi Ziyaret Ettiler

Doğa Koleji Öğrenci Meclisi üyeleri, Eğitim çalışmalarının bir parçası olarak İskenderun Gazeteciler Cemiyeti’ni ziyaret ettiler.

İskenderun Doğa Koleji Öğrencileri,İGC’yi Ziyaret EttilerWeb
TV

Medya   A+a-

MBA öğretmenleri Ezgi İnan , Meclis başkanı Akın Arslan, Uluslararası ilişkiler başkanı Süleyman Çapar, Finansal kaynak geliştirme başkanı Hazal Ulus, Kulüpler birliği başkanı Berna Biçer, Sosyal sorumluluk ve eğitim projeleri başkanı Dilara Tümkaya, Medya ve iletişim başkanı Hasan Yiğit’den oluşan MBA(teenager Master of Business Administration) eğitim modelinin bir uzantısı olan öğrenci meclisi Üyelerini İGC Başkanı Veysel Cıncık ve Yönetim Kurulu üyeleri karşıladı.
Gazetecilikle ilgili çeşitli bilgiler veren İGC Başkanı Cıncık, Basın Merkezi 2.katta bulunan mini müzeyi de öğrencilere gezdirdi. Burada bulunan ve artık eksi niteliğinde olan baskı makinalarını, fotoğraf makinalarını ve daktiloları gösteren İGC Başkanı Cıncık, baskı işlerinin artık çok modern sistemlerle gerçekleştirildiğini ifade etti. Cıncık, İskenderun Basın Merkezi’nin öğrencilerin de halkımızın da hizmetinde olduğunu söyledi.
Öğrenciler de verilen bilgilere teşekkür ederek, basın mensuplarına başarılar dilediler

İskenderun Doğa Koleji Öğrencileri,İGC’yi Ziyaret Ettiler videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet