Skip Navigation Links

'Kenetlenme Zamanı'

CHP Hatay İl Başkan adayı Mehmet Güzelmansur'u ağırlayan Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, kongre öncesi partililere önemli mesajlar verdi:

'Kenetlenme Zamanı'

Gündem   A+a-

CHP Hatay İl Başkan adayı Mehmet  Güzelmansur'u ağırlayan Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, kongre öncesi partililere önemli mesajlar verdi:

Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha,  CHP Hatay İl Başkan adayı Mehmet Güzelmansur ve beraberindeki heyeti konuk etti. Hatay'daki ilçe kongrelerinin tamamlanmasının ardından 27 Aralık Pazar günü yapılacak olan il kongresinin birlik, beraberlik ve dayanışma içerisinde, güç birliğiyle tamamlanmasını temenni eden Başkan Culha, zor bir göreve gönüllü olarak talip olan Mehmet Güzelmansur’a başarılar diledi.

CHP'nin büyük bir aile olduğunu ifade eden Başkan Nazım Culha, " Partimizin, ilke ve hedefleri doğrultusunda, bugüne kadar olduğu gibi bugünden sonra da kongrelerden güçlenerek çıkacağına inanıyorum.  Şu an, ülkemizdeki siyasi konjektürde her şey normal şartlar dışında gelişiyor. Bunu toparlayacak ve direnç gösterecek tek kurum CHP'dir. Bunu başarıyla yapabilmemiz için barışık bir ortamda, hepimizin kenetlenmesi gerekiyor. Herkesin üzerine düşeni yapması, CHP iktidarını hedeflemesi ve bu yönde çaba harcaması gerekiyor" dedi.

"Enerjimizi partimizin güçlenmesi için harcayacağız"

Hatay ve ilçelerinde CHP’nin ağırlığını ve farkını hissettireceğine inandığını ifade eden CHP Hatay İl Başkan adayı Mehmet Güzelmansur ise, " Kendimi sizlere bizzat tanıtmak amacıyla ziyaretinize geldim. Bizleri kabul ettiğiniz size teşekkür ederim. Partimizin kabuk değiştirmesi ve daha yüksek seviyelere çıkması için tüm ilçe örgütlerimizle birlikte çalışmak, karşılıklı saygı ve sevgi içerisinde, güvenle ve samimiyetle tabana inmek istiyoruz. Yapılacak çok şey var. Biz birbirimizin enerjisini boşa harcamak için değil,  partimizin daha çok güçlenmesi için harcamak istiyoruz. İlçe örgütlerini muhatap alan bir anlayışla, hep beraber mücadele ederek, CHP’yi daha da başarılı kılmayı hedefliyoruz" derken, Başkan Nazım Culha'nın başarılı çalışmalarını takdirle izlediğini belirterek, hizmetlerin devamını diledi.

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet