Skip Navigation Links

'Nursan ve İlyas Keleş Asla Yalnız Değillerdir'

Nursan Çalışanlarının basın açıklaması ve imza kampanyasına Dörtyol Belediye Başkanı Yaşar Toksoy, Payas Belediye Başkanı Bekir Altan destek verdi.

'Nursan ve İlyas Keleş Asla Yalnız Değillerdir'

Gündem   A+a-

Tarihi Payas Sokullu Mehmet Paşa Külliyesinde, Nursan çalışanları tarafından oluşturulan 'Nursan Çalışanları Dayanışma Platformun' basın açıklaması ve imza kampanyasına Dörtyol Belediye Başkanı Yaşar Toksoy, Payas Belediye Başkanı Bekir Altan MHP Dörtyol İlçe Başkanı Şerif Türker destek verdi.

 

Payas Belediye Başkanı Bekir Altan'ın ev sahipliğinde gerçekleşen basın açıklamasında; Nursan çalışanlarına ve ailelerine yönelik ilk konuşmayı ev sahibi Bekir Altan tarafından yapıldı.

 

Bekir Altan konuşmasında, "Payas organize sanayi de faaliyet gösteren Nursan Çelik Sanayi ve Haddeciliğin kapanması yönünde duyduğumuz söylentiler üzerine harekete geçerek kapanmaması için mücadelemizi vereceğiz ve ilgili yerlerle göreceğiz ve görüşmelerimizi başlattık." ifadelerine yer verdi.

 

Dörtyol Belediye Başkanı Yaşar Toksoy ise konuşmasında "1983 yılında günlük 5 Ton üretim kapasitesi ile sektöre başlayan ve bugün 1.500.000 Ton/Yıl Çelikhane kapasitesi ve 1.500.000 Ton/Yıl Haddehane kapasitesi ile demir çelik sektöründe önemli bir yere sahip olan Nursan Grup 32 yıl boyunca bölgemize ve ülkemizde değer katıyor.

 

7 şirketiyle ana iş kolu olan demir çelik sektöründe büyümeye devam eden Nursan, Sağlık, Liman, Enerji sektöründe Erzin'e, Payas'a ve Dörtyol ve  insanımıza istihdam sağlıyor.

Hayırsever İş Adamı İlyas Keleş'in bölgemize; Nursan Anaokulu, Nursan Anadolu Lisesi, Dörtyol Nursan Merkez cami ve son olarak Dörtyol'a Özel Hastane yapımı ile sosyal sorumlulukların bilincinde, etkin olarak çalışmalarına devam ediyor.

 

Nursan Grup’un sahibi çok değerli büyüğümüz Sn. İlyas Keleş beyin şahsında tüm mesai arkadaşları olmak üzere son günlerde Fabrikanın kapatılması üzerine çıkan söylentileri üzüntüyle karşılamaktayım. Resmi bir açıklama yapılmamasına rağmen Nursan Grubu olmak üzere tüm çalışanların üzerine oynanan oyunları nefretle kınıyorum.

 

Bölgede 1000’e yakın insana istihdam veriyor. Ortalama 5000 ailenin geçimi ise bu fabrika ile sağlanıyor. Sn. İlyas Keleş’e oynanmak istenen oyunlara, afaki iftiralara, sessiz kalmamız mümkün değildir. Emektar kardeşlerimiz, hemşerilerimiz asla yalnız değillerdir.

 

Payas'a, Erzin'e, Dörtyol’a ve bölge insanına büyük emekleri ve katkıları olan Hayırsever İş Adamı Sn. İlyas Keleş'e desteğimiz ve duamız tamdır" ifadelerine yer verdi.

 

Belediye Başkanı Yaşar Toksoy, işçilerin arasına girerek aileleri ile bir süre sohbet ederek şu ifadelere yer verdi. "Sizler gibi bende işçi olarak çalıştım. Nerden geldiğimi, yarınlarda bizlerine neler beklediğini bilen bir kardeşiniz, bir arkadaşınız. Sizlerin sıkıntılarınızı, problemlerinizi en bilenlerdenim. Tüm kalbimle bu onurlu dayanışmanın bir parçalısı olduğumu; gün 24 saat, hafta 7 gün, ay ise 30 gün ben sizlerle birlikteyim." dedi.

Dörtyol Belediye Başkanı Yaşar Toksoy, Dörtyol Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Şerif Türker ile kurulan imza standında imza attılar.

 

Nursan çalışanları ve aileleri Dörtyol Belediye Başkanın desteklerinden dolayı memnuniyetlerini dile getirerek teşekkür ettiler.

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet