Skip Navigation Links

CHP İskenderun Gençliği Cem Karpuz Dedi

Cumhuriyet Halk Partisi İskenderun Gençlik Kolları’nın Olağan Kongresi’nde Cem KARPUZ Başkan seçildi. Karpuz'un Başkanlığı 'Cem Baba' tezahüratlarıyla

CHP İskenderun Gençliği Cem Karpuz DediWeb
TV

Gündem   A+a-

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İskenderun Gençlik Kolları’nın Olağan Kongresi’nde Cem KARPUZ Başkan oldu. Karpuz'un Başkanlığı 'Cem Baba' tezahüratlarıyla kutlandı.

 

CHP İskenderun ilçe binasında Cumartesi günü gerçekleştirilen, iki listenin yarıştığı kongrede Cem Karpuz ve yönetimi 13 fark oyla seçimi kazandı.

 

CHP İskenderun İlçe Başkanlığı binasında yapılan Gençlik Kolları’nın kongresinde, Cem karpuz ile Mert Üs'ün listeleri yarıştı. İlçe Başkan vekili, İlçe yöneticileri ve çok sayıda partili katıldı.

 

Divan Başkanlığı'nı Dilan Bedir'in yaptığı kongrede seçim sonuçları açıklanana kadar heyecan üst seviyedeydi.

 

Seçim öncesi atamayla geldiği ilçe başkanlığında Cem Karpuz, ilk konuşmayı arkadaşı  ve rakibi olan Mert Üs'e verdi. Seçim sonucunda kazansa da, kaybetse de parti için elinden geleni yapacağını vurgulayan Üs, demokrasi şöleni şeklinde geçen yarışta rakibine başarılar diledi. Konuşmasını yapmak için kürsüye çıkan Cem Karpuz şunları ifade etti:

 

"Bizler Cumhuriyet Halk Partisi gençliğini İskenderun'da etkin kılmak için bu yola baş koyduk, bizler yeni nesillerin Altıok ideolojisinde mücadeleyi anlamaları için bu yola baş koyduk, bizler Denizlerin, Mahirlerin mücadelesini sürdürmek için bu yola baş koyduk. Bu yolda örgütümüzü kurduk, Cumhuriyet Halk Partisi'nde mücadeleye başladık. Bu yolda bizim rakibimiz diğer partililerdir. Tabii ki parti içerisindeki rekabetler demokrasinin en güzel örneğidir. Yalnız bu rekabetler Cumhuriyet Halk Parti'sini, gençliği yıpratıyorsa, siyaset etik yapılmıyorsa, partimizi sadece dinozorlardan değil dinozor yavrularından da temizleyeceğiz!

Gençlik, Cumhuriyet Halk Partisi'nin öz gücüdür. Gençlik, hiç kimsenin yan kolu değildir, bunu kimseler unutmasın. Biz burada Cumhuriyet Halk Partisi'ne hizmet etmek, emek vermek ve çalışmak için buradayız. Ben ve ekibim hiçbir zaman baskıya boyun eğmeden, mağdur edebiyatı yapmadan bir şeyleri düzeltmek için buradayız. Ben Cem Karpuz, bu yola çıktık ve bizi destekleyen ve desteklemeyen herkese teşekkür ediyorum. Bu gençlerden korkacaksınız!"

 

Başkan Karpuz'un yaptığı konuşma ayakta alkışlandıktan sonra mikrofonu alan Divan Başkanı Dilan Bedir, Karpuz'un yaptığı heyecanlı konuşma için teşekkür ederek, hiçbir zaman korkudan yana olmadıklarını belirtti ve birlik, beraberlik içerisinde bu yolda yürüyeceklerini ifade etti.

 

İki adayın tokalaşarak verdikleri seçim startı sonrası parti üyeleri oy kullandı. Saat 17.00'da sona eren CHP İskenderun İlçe Gençlik Kolları Başkanlığı seçimlerinde iki liste ile seçimlerde oy kullanan 521 üyeden 137 üye yeni başkanını seçti. Mert Üs'ün listesi 62 oy alırken Cem Karpuz 75 oy ile sandıktan galip çıktı. 13 oy farkla kazanan Karpuz'un listesinde şu isimler CHP İskenderun İlçe Gençlik Kolları Yönetimini oluşturdu: Dilara Bal, Zeynep Özge Çankaya, Süleyman Devrim, Ömer Eroğlu, Yasemin Bıkmaz Gökgedik, Mehmet Karakulak, Emre Keklik, Volkan Kılıç, Pelin Otlu, Ümit Sarı, Beşir Şimşek, Ramazan Tuncer, Turgay Turhan, Sinan Zambak

 

Seçim sonuçları açıklandıktan sonra Başkan Karpuz'a ilk tebrik rakibi Mert Üs'ten olurken salonda 'Cem Baba' diye tezahürat yapılarak konfeti patlatıldı. Karpuz başkanlık sevincini babası Cemil Karpuz'a ve arkadaşlarına sarılarak kutladı.
 

CHP Hatay Gençlik Kolları İl Başkanı Ümit Kutlu'nun Mert Üs ve Başkan Cem Karpuz'un ellerini havaya kaldırarak, kazananın Cumhuriyet Halk Partisi olduğunu vurguladıktan ardı sıra Başkan seçilen Cem Karpuz galibiyet konuşmasında şunları ifade etti:

 

“Yoldaşlarım,  Atamızın dediği gibi muhtaç olduğumuz gücün damarlarımızdaki asil kanda mevcut olduğunu bilmeliyiz. Hiç bir şüpheniz olmasın. Korkmayın, elinizi, sevdanızı, gönlünüzü ortaya koyun! Elbet başarıya ulaşacağız. Biz bu anlayışla yola çıktık ve bu anlayışla başarıya ulaşacağımızdan eminiz. Partimizin İskenderun’da, her kademesinde güdümün yerine uyum, barış ve kardeşlik alarak, herkesin fikir ve düşüncelerini, özgürce dile getirebileceği bir yer haline getirmek hedeflerimizdendir. Bu duygu ve düşüncelerle sözlerime son verirken Kongremize katılan CHP ilçe teşkilatı ve genç kardeşlerimize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Yaşasın Cumhuriyet Halk Partisi.”

 

Seçim sonrası Başkan Karpuz ve yönetimi partililerle bu mutlu anlarını ölümsüzleştirmek için fotoğraflama rekoru kırarak selfie çektirdi. 

CHP İskenderun Gençliği Cem Karpuz Dedi videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet