Skip Navigation Links

Belen’de İTSO Orta Okulu İnşaatı Tamamlandı

Belen Kaymakamı Abdulaziz Aydın'la İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz arasında düzenlenen protokol çerçevesinde başlatılan okul inşaat tamamlandı.

Belen’de İTSO Orta Okulu İnşaatı Tamamlandı

Gündem   A+a-

Belen 70.Yıl İskân Orta Okuluna 4 yeni ek derslik ilavesi ve mevcut okulun tadilatının yapılması için Belen Kaymakamı Abdulaziz Aydın ile İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Levent Hakkı Yılmaz arasında düzenlenen protokol çerçevesinde başlatılan inşaat tamamlandı.

Kaymakam Aydın, Belediye Başkanı Adnan Vurucu ile birlikte; İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, Meclis Başkanı Servet Üğütmen, Başkan Yardımcısı Muhsin Yeter ile Yönetim Kurulu üyeleri Bülent Seküçoğlu, Necat Özkaya, Gassan Kuran ve Mehmet Ali Bulut’u Halilbey Mahallesi’nde tamamlanan ek derslik binasının tanıtım amacı ile gezdirdi. Misafirlere inşaatın başlangıcından bugüne kadar gelinen aşamalara ilişkin bir sunumla bilgilendirerek, okula İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası Orta Okulu isminin verildiğini belirtti.

Mevcut okulun derslik ihtiyacının karşılanmasında göstermiş oldukları katkılardan dolayı İTSO Başkan ve Yönetim Kurulu nezdinde tüm üyelerine Kaymakamlık ve ilçe halkı adına bir kez daha teşekkür eden Belen Kaymakamı Abdulaziz Aydın, İTSO’ya başarılı çalışmalarının devamını diledi.

 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet