Skip Navigation Links

Dörtyol'da Kasksız Çıkılmayacak!

Dörtyol'da 11 aylık süreçte 20 bin 69 araç denetimi yapılırken bunlardan 647 adedi trafikten men edildi, 4 bin 728 sürücüye de cezai işlem uygulandı.

Dörtyol'da Kasksız Çıkılmayacak!

Gündem   A+a-

Hatay'ın Dörtyol ilçesinde 11 aylık süreçte 20 bin 69 araç denetimi yapılırken bunlardan 647 adedi trafikten men edildi, 4 bin 728 sürücüye de cezai işlem uygulandı.

Dörtyol İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Büro Amirliğince ilçe genelinde Ocak Kasım 2015 tarihleri arası 11 aylık dönemde 20 bin 69 araç denetimi gerçekleştirildiği bildirildi.

Trafik ekiplerince yapılan denetimlerde 4 bin 728 sürücüye kural ihlallerinden dolayı 1 milyon 430 bin 636 liralık para cezası kesildi. 647 aracın da trafikten men edildiği açıklandı.

Emniyet birimleri, motosiklet sayısının araç sayısına oranla fazla olduğu ilçede 11 ayda 589 yaralamalı trafik kazası meydana geldiğini, yaşanan 358 kazaya motosiklet türü araçların karıştığını 14 araç sürücüsü ve yolcunun hayatını kaybettiğini, 942 kişinin yaralandığını açıkladılar.

İlçe Emniyet Müdürlüğü artan kazaları önlemek için denetimlerin arttırdıklarını motosiklet sürücülerin kasksız ve koruyucu gözlüksüz trafiğe çıkmamalarını, araç sürücülerinin emniyet kemeri takmalarını ve trafik kurallarına uymaları çağrısında bulunurken denetimlerin trafiğin güvenli hale getirilmesi ve sürücülerin can ve mal kayıplarını önlemeye yönelik olduğu belirtildi.

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet