Skip Navigation Links

Doğalgaz Firmasından Şikayetçi Oldu

İskenderun'a bağlı Çamlıkevler sakinleri, sitelerinde doğalgaz çalışması yürüten Aksagaz firmasından şikayetçi olduklarını ifade ettiler.

Gündem   A+a-

 
İskenderun’a bağlı Çamlıkevler sakinleri, sitelerinde doğalgaz çalışması yürüten Aksagaz firmasından şikayetçi olduklarını ifade ettiler.
Sakinlerden Kooperatif Başkanı Alican Gerksan, Mehmet Polat, Zeki Balık, Şükrü Gündağ, Mesut Cihan, Mustafa Göksu, Mithat Sarıkaya ve diğer sakinler, İskenderun’daki Aksagaz ofisine gelerek şikayetlerini bir kere daha firma yetkililerine ilettiler.
Çamlıkevler sakinleri 4 ocak 2012’de iş başı yapan ilgili firmanın doğalgaz döşeme çalışmasını geçtiğimiz günlerde bitirmesine rağmen, halen sitede temizlik ve kazılan yolları kapatmadığını iddia ettiler. Site sakinleri ortak bir dille şikayetlerini şöyle aktardılar “Aksagaz firmasının doğalgaz döşeme işini bitirmesi bizler için bir şey ifade etmiyor. Defalarca uyarmamıza rağmen çalışma yapılan alanları pislik götürüyor. Çer, çöp, plastik şişe ne ararsanız çalışma bölgesinde olduğu gibi duruyor. Aynı zamanda hafriyat artıkları, moloz, toz, taş ve diğer kalıntılar da sokak, cadde ve kaldırımlarımızı kaplamış vaziyette. Evlerimizin önü inşaat artıkları ve çöplerle dolu. Aksagazın ya da varsa işi yapan taşeron firmanın daha derli ve temiz olması şart. Biz sitemizin doğalgaz çalışması olmadan önceki hali gibi temiz ve düzenli olmasını istiyoruz. Aksagaz bugüne kadar şikayetlerimizi hafide aldı ve bizleri oyaladı. Artık oyalanmak değil hizmet istiyoruz. İlgili firma sorumlu bir anlayışla hizmetini tam yapsın ve bizlerin şikayeti doğrultusunda hemen seri bir çalışma başlatsın ve mutlaka bizleri pislikten kurtarsın” şeklinde tepki verdiler.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet