Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

CHP'li Dudu: Dörtyol Emniyet Müdürü konuşursa kıyamet kopar

CHP Hatay Milletvekili Mevlüt Dudu, Hatay'ın Dörtyol İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde yaşanan polislerin teşhisi olayında, İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Maran

Gündem   A+a-

 
CHP Hatay Milletvekili Mevlüt Dudu, Hatay’ın Dörtyol İlçe Emniyet Müdürlüğü’nde yaşanan polislerin teşhisi olayında, İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Marangoz’un bildiklerini anlatması halinde ’kıyamet kopacağını’ iddia ederek, bazı imalarda bulundu. CHP Gençlik Kolu üyeleri de Dörtyol polis merkezini ziyaret ederek görevlilere çiçek verdi.
 
Dörtyol İlçesi Emniyet Müdürlüğü’nde görevli Komiser Yardımcısı Murat Emer ile Ak Parti Hatay Milletvekili Hacı Bayram Türkoğlu’nun oğlu İstemi Kağan Türkoğlu arasındaki tartışmanın adliyeye yansıması ve Türkoğlu ile tartışan memurun belirlenebilmesi için bir grup polisin sıraya dizilip teşhis yaptırılmasının yankıları sürüyor. Bugün İlçe Emniyet Müdürlüğü önüne gelen CHP Milletvekili Mevlüt Dudu, gelişmelerle ilgili bir değerlendirme yaptı. Olayın bizzat Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın ve Ak Parti zihniyetinin ülke yönetme anlayışından kaynaklandığını savunan Mevlüt Dudu şunları söyledi:
 
"Dörtyol’da yaşanan olay AKP’nin gerçek siyasal anlayışının bir somutlaşmasıdır. Daha önce ’Ananı da al git’ olarak ortaya çıkan gerçek niyetlerinin bir örneğidir. Dörtyol’da yaşanan olay, bir vekil çocuğunun davranışının çok ötesinde anlamlar taşımaktadır. Bu olay bizzat Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın beynindeki yönetim anlayışının açığa çıkmasıdır. Bugün görüyoruz ki, toplumsal tepkiler yükselince Başbakan başta olmak üzere tüm AKP kurmayları polislerimizi ve emniyet teşkilatımızı günah keçisi konumuna getirerek bu işten sıyrılmaya çalışıyorlar. Ben Emniyet Müdürümüzün onurlu bir devlet adamı olduğunu biliyorum. Tahmin ediyorum ki, Emniyet Müdürü birkaç gün içerisinde konuşacak, bildiklerini anlatacak ve asıl kıyamet o zaman kopacaktır. Yazılı bir talimat almadan böyle bir şey yapacağına da inanmıyorum. Umuyorum kendisi konuşur ve asıl sorumlular ortaya çıkar."
 
"İÇİŞLERİ BAKANI NEDEN SESSİZ KALIYOR?"
 
İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin’in her olaya laf ettiğini belirten Dudu, "Şahin bu olay ile ilgili birkaç kem kümün dışında ortada yok. Sayın Bakan bu olay senin görevlilerinin mesleki namuslarının ayaklar altına alınmasıdır. Neden sessiz kalıyorsunuz?" diye sordu.
 
CHP’LİLER POLİSLERE ÇİÇEK VERDİ
 
CHP Parti Meclisi üyesi ve Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcısı Gökçe Pişkin, Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcısı Erhan Çetinkaya, İrfan Önal ve CHP Dörtyol İlçe Başkanı Mustafa Kemal İncesu ile birlikte Dörtyol İlçe Emniyet Müdürlüğü’nü ziyaret etti. Polislere çiçek veren CHP’liler, yaşanan olayda emniyetin yanında olduklarını belirterek görevlerinde başarılar diledi.
 
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar