Skip Navigation Links

'Engelli Olmak Suç Değildir'

Türk Metal Sendikası İskenderun Şube Başkanı Mevlüt Yıldız, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü Nedeniyle bir mesaj yayınladı.

'Engelli Olmak Suç Değildir'

Gündem   A+a-

Türk Metal Sendikası İskenderun Şube Başkanı Mevlüt Yıldız, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü Nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Başkan Mevlüt Yıldız, yayınladığı mesajında şu görüşlere yer verdi; Engelli olmak suç değildir. Sadece bir gün değil her zaman yanlarında olmalıyız. Çünkü Engelliler fark edilmeyi bekler.  “Engellilerin topluma kazandırılması ve insan haklarının tam ve eşit ölçüde sağlanması amacıyla 3 Aralık “Dünya Engelliler Günü” olarak kabul edilmiştir. Yaşamda en büyük engel sevgisizlik ve ilgisizliktir. Bugün birçok engelli vatandaşımız zorlukların ardına saklanmayarak yaşama sarılmış, bu gayretleri sonucunda pek çok alanda başarılarıyla kendilerini kabul ettirerek örnek insanlar olmuşlardır.

Engelli Vatandaşlarımıza Sahip Çıkalım

Yıldız konuşmasını şu sözlerle sürdürdü: Onların daha iyi yaşam koşullarına kavuşabilmeleri için, bizlere düşen görev ise engelli vatandaşlarımıza sahip çıkmak, onların ve yakınlarının yaşamlarını kolaylaştırmaktır. Engelli kardeşlerimize hoşgörü ve sevgide engel tanımayalım.

engellilerimizin, kendine yeterli, üretken, özgür bireyler haline gelmelerini ve toplumla bütünleşmelerini sağlayacak hizmetlerden, azami ölçüde istifade etmesine dönük bir bakış açısı taşıyorum ve düşünceyi toplumda geliştirmeyi görev addediyorum .Sonuç olarak  Dünya Engelliler Günü’nün engelli vatandaşlarımız ve tüm dünyadaki engelliler için hayırlara vesile olmasını diliyor; sağlıklı, mutlu ve onurlu bir yaşam diliyorum” şeklinde konuştu .

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet