Skip Navigation Links

HBB Kick Boks Cumhuriyet Kupası’ndan 20 Madalya ile Döndü

Hatay Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü, 2015 yılı Kick Boks Faaliyet Programında yer alan 28-29 Kasım 2015 tarihleri arasında

HBB Kick Boks Cumhuriyet Kupası’ndan 20 Madalya ile Döndü

Spor   A+a-

Hatay Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü, 2015 yılı Kick Boks Faaliyet Programında yer alan 28-29 Kasım 2015 tarihleri arasında Mersin İlinde düzenlenen iller arası Kick Boks Cumhuriyet Kupası Şampiyonluk Turnuvası’ndan başarıyla döndü.

Cumhuriyet Kupası’na, Kırgızistan, Türkiye genelinden Konya, Gaziantep, Mersin, Hatay, Osmaniye, Adana, Eskişehir, Kayseri, Ankara, Van, Niğde, Antalya, Kahramanmaraş, Malatya ve Diyarbakır olmak üzere toplamda 16 İlden 384 sporcunun katılımı gösterdi.

Yapılan eleme, çeyrek final, yarı final ve final müsabakaları sonucunda Hatay Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü toplamda; 9 birincilik, 7 ikincilik, 4 üçüncülük derecesi elde ederek toplamda 20 madalya ile 16 il arasında ikincilik derecesi elde etmeyi başararak ilimize İkincilik Kupasını getirdi.

Antrenör Murat Akman: “Bu şampiyonaya katılan  sporcularımızın gelişimlerinde, çalışmalarında ve bu müsabakalara katılımlarında desteğini hiçbir zaman esirgemeyen Hatay Büyükşehir Belediyesi Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’a,  Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü Başkanı Serdar Güven’e ve bu hazırlıklarda emeği geçen tüm görevlilere teşekkürü borç bilirim” ifadelerini kullandı.

Ayrıca Akman, bundan sonraki hedeflerinin 2016 yılında İl, Bölge, Türkiye, Avrupa ve Dünya Şampiyonalarında İlimizi, Bölgemizi, Ülkemizi en iyi şekilde temsil ederek Avrupa ve Dünya şampiyonları yetiştirmek olduğunu belirtti.

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet