Skip Navigation Links

CHP İskenderun'a Beyhan Karan da Aday Oldu

Cumartesi günü gerçekleştirilecek olan CHP İskenderun İlçe Teşkilatı Başkanlığı için adaylar belli olmaya devam ederken, bir aday da Beyhan Karan oldu

CHP İskenderun'a Beyhan Karan da Aday Oldu

Gündem   A+a-

Cumartesi günü gerçekleştirilecek olan CHP İskenderun İlçe Teşkilatı Başkanlığı için adaylar belli olmaya devam ederken, bir aday da Beyhan Karan oldu.

Bir basın açıklaması ile adaylığını kamuoyuna duyuran Beyhan Karan, Neden aday olduğu sorusuna da cevap verdi.

Karan yazılı basın açıklamasında “Türkiye’nin birleştirici gücü CHP diyoruz, İskenderun’da da partililerimizi birleştirerek ve partimizin iktidar yolundaki bir tuğlayı da İskenderun’dan  koymak adına gereken çalışmayı yapacak ekibimiz hazır” dedi.

Beyhan Karan yazılı açıklamasında ayrıca şu ifadelere yer verdi:

1 Kasım seçimlerinde partimizin ülke genelinde aldığı oy oranları bize şu mesajı vermiştir.

Seçimin yenilgisini sadece genel merkeze yüklememek örgütler, örgütler olarak biz ne kadar verimliyiz, kadrolarımız ne kadar yeterli .

1980 darbesinden sonra ilk kez yüzlerce projeyle halkın karşısına çıktık. Ama projeleri yeterince halka anlatabildik mi, gençlerimizi parti çalışmalarına nasıl motive edebilir nasıl kazanabiliriz ?

Bunlar partimizi yani bizleri ilgilendiren ve masaya yatırılması gereken sorunlardan sadece birkaçı ,

Asıl olan ülke sorunlarını ‘ da bunların yanına eklersek;

Ortadoğu bataklığı yanı başımızda Suriye kan gölüne dönmüş. Savaştan kaçan halkın düştüğü durumları en iyi biz görüyoruz.  Ülkenin giderek karanlığa gömülmesi birinin acısı bitmeden bir yenisinin eklendiği katliamlar, faili meçhul cinayetler ve bunun gibi onlarcası.

 İnsanların gözlerinde bir tedirginlik bir korku, gençlerimizin yarına dair kaygıları hat safhada…

90 yıllık bir örgüt var elimizde, yaratıcı beyinlerle, akıllı fikirlerle, disiplinle, farklı görüşlerle, örgütleyici yapıyla en önemlisi dürüstlükle, çok fazla yol alacağımıza inanıyorum.

Zaman birbirimizi eleştirme ve yok sayma zamanı değil. Zaman birleşme zamanı, işte tüm bu sorunları görerek bir birey olarak elimi taşın altına koymak gerektiğine inanıyorum.

Ve büyük usta Nazım'ın dediği gibi 'Yaşamak bir ağaç gibi tek ve hür ve bir orman gibi kardeşçesine bu memleket bizim!'" dedi.

 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet