Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Ülkemiz ve Milletimiz İçin Bol Bol Dua Edin

İskenderun Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Bilgin,Umre görevini yerine getirmek üzere kutsal topraklara giden vatandaşlarımızı dualarla uğurladı.

Ülkemiz ve Milletimiz İçin Bol Bol Dua Edin

Gündem   A+a-

Umre ziyaretine gidenlerin ve onları uğurlamaya gelen ailelerin heyecanlarına ortak olan Başkan Yardımcısı Mehmet Bilgin, İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil adına, vatandaşlarımıza çeşitli hediyeler takdim ederek, ülkemizin bölünmez bütünlüğü ve milletimizin selameti için dua etmelerini istedi.
İskenderun Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Bilgin, Çay Mahallesi Camii’nden umre ziyaretine giden vatandaşlarımızı bu kutsal yolculuk öncesi yalnız bırakmayarak heyecanlarına ve mutluluklarına ortak oldu. Uğurlama töreninde duygu dolu anlar yaşanırken, gözyaşları sel oldu.
Dualarla Umre’ye giden vatandaşlarımızı uğurlayan İskenderun Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Bilgin, “Allah’ın Resul’ünün bulunduğu mübarek yerlere gidiyorsunuz. Bu yolculuk sabır yolculuğudur. İnşallah sabırla gider, gittiğiniz yerden de huzurlu olarak dönersiniz. Kutsal topraklarda ülkemiz ve tüm insanlık için dua eder ve sağ salim dönersiniz. Allah niyetinizi kabul eylesin, dualarınızı eksik etmeyin!” dedi.
Ülkemizin büyük bir imtihanla karşı karşıya kaldığını belirten İskenderun Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Bilgin, “Orada Ümmet’i Muhammed’e ülkemize, Müslümanların üzerine şiddet ve zulüm getirmeye çalışanların karşısında müminler için dua edin! Dua edelim ki, Rabbim Alem’i İslam’ı sıkıntılardan kurtarsın! Rabbim nicelerini hepimize nasip etsin, yolunuz açık olsun!” diyerek hayır dualarını aldı.
Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Bilgin, İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil adına, Umre yolcularına çeşitli hediyeler takdim ederek, hayırlı ve huzurlu yolculuklar diledi.  




 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar