Skip Navigation Links

MÜSİAD, KOSGEB Müdürünü Ağırladı

MÜSİAD Hatay şubesi, KOSGEB Hatay il müdürü Sn. Kenan SERT i şube binasında ağırladı.

MÜSİAD, KOSGEB Müdürünü Ağırladı

Gündem   A+a-

MÜSİAD Hatay şubesi, KOSGEB Hatay il müdürü Sn. Kenan SERT i şube binasında ağırladı.

Şube Başkanı Sn. Fatih TOSYALI, Yönetim kurulu ve şube üyelerinin katılım sağladığı bilgilendirme toplantısında Genç MÜSİAD başkan ve üyeleri de yer aldı.

Başkan TOSYALI ziyaretle ilgili yazılı olarak şu değerlendirmelerde bulundu.

TOSYALI Açıklamasında ‘Yıl içerisinde çeşitli zamanlarda, iş dünyasını ilgilendiren konularda, ilgili kurumlarla bilgilendirme toplantılarında bir araya gelmekteyiz.

Bizim için bölgemiz için önemli bir kurum olan KOSGEB ile de bir arada güzel ve verimli bir toplantı gerçekleştirdik.

KOSGEB i, Üyelerimizin ve firmalarımızın ihtiyaç duydukları konularda gelişimini ve var olan işletme sorunlarının çözümü noktasında çeşitli zamanlarda proje ve destek duyurularına çıkması münasebetiyle önemsiyoruz.

Sağlamış oldukları girişimcilik kursları vasıtasıyla birçok gencimize kendi işini kurabilme olanağı sağlayan bir kurum olduklarını biliyoruz.

Çıkmış oldukları proje ve destek duyuruları ile bölgemizdeki küçük ve orta ölçekteki işletmelere gelişimleri ve büyümeleri noktasında önemli derecelerde maddi ve danışman destekleri sağlandığını görmekteyiz.

Bu mihvalde üyelerimizin bilinçlenmesi, bu proje ve desteklerden yararlanabilmesi noktasında Sn il müdürümüzün de yoğun iş tempolarına rağmen bizlerle beraber olma istekleri ile bu toplantımızı gerçekleştirmiş bulunuyoruz.

Üyelerimize ve bölgemize hayırlı olmasını diliyorum.’ değerlendirmelerinde bulundu.

KOSGEB in faaliyetleri ve proje duyuruları hakkında detaylı ve önemli bilgilendirmelerde bulunan KOSGEB İl müdürü Sn.Kenan SERT e program esnasında ve sonunda çok miktarda sorularda yöneltildi.

kosgeb.jpg" style="width: 728px; height: 325px;" />

 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet