Skip Navigation Links

Zilli Çayı Köprüsü’nde Sona Doğru..

Arsuz İlçe Koordinatörü Edip Kaynar, yaklaşan kış ayları öncesi Zilli Çayı Köprüsünün bitirilmesi için yoğun çaba sarfediyor.

Zilli Çayı Köprüsü’nde Sona Doğru..

Gündem   A+a-

Arsuz İlçe Koordinatörü Edip Kaynar, Hatay Büyükşehir Belediyesi’nin Arsuz’daki tüm yatırımlarını yakından takip ettiği gibi, yaklaşan kış ayları öncesi Zilli Çayı Köprüsünün bitirilmesi için yoğun çaba sarfediyor.

Hatay Büyükşehir Belediyesi’nin Arsuz’un Madenli Mahallesi Zilli Çayı üzerine yaptığı köprüde son aşamaya gelindi.

Üç yıl önce sel sonrası yıkılan ve Madenli Mahallesi’ni Üçgüllük ve dolayısıyla Akçalı Mahallesi’ne bağlayan köprünün temeli atıldıktan sonra tüm hızıyla inşası sürerken, Hatay Büyükşehir Belediyesi Arsuz ilçe Koordinatörü Edip Kaynar her aşamasını denetleyerek bölge halkının hizmetine en kısa sürede girmesi için çalışıyor.

7 Haziran genel seçimleri öncesi temeli atılan köprü, her türlü sel felaketine ve su debisinin yükselmesine karşı güçlendirilmiş kolonlarla birlikte dayanıklı ve  yüksek olarak inşa edildi.

Yoğun yağışların ve olası sel vakalarının yaklaştığı şu günlerde köprünün bitirilmesi için yoğun çaba harcayan yüklenici firma ve HBB Arsuz Koordinatörü Edip Kaynar, zorlu kış şartlarında halkın sorun yaşamaması için çalışmalarının tüm hızıyla sürdüğünü söylediler. 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet