Skip Navigation Links

Osmanlı Ocakları ve Mar-Der'den İGC'ye Ziyaret

İskenderun Gazeteciler Cemiyeti’ni ziyaret eden Mardinliler Derneği(Mar-Der) ile İskenderun Osmanlı Ocakları Yönetim Kurulları,

Osmanlı Ocakları ve Mar-Der'den İGC'ye Ziyaret

Gündem   A+a-

İskenderun Gazeteciler Cemiyeti’ni ziyaret eden Mardinliler Derneği(Mar-Der) ile İskenderun Osmanlı Ocakları Yönetim Kurulları, Veysel Cıncık Başkanlığındaki yeni yönetimi kutlayarak, başarı dilediler.

İGC’ye ilk ziyareti Salih Bayar Başkanlığındaki Mar-Der Yönetim Kurulu yaptı. Bayar, sivil toplum kuruluşlarının toplumda önemli işlevleri olduğuna dikkati çekerek, “STK’ların bazı konularda ortak çalışmalar yapmasının önemli olduğunu düşünüyoruz. Toplumumuzu birçok konuda bilgilendirmek, STK’ların görevleri arasındadır”dedi.

Bir diğer ziyareti Osmanlı Ocakları Yönetim Kurulu yaptı. Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Kaplan, İskenderun’da bin 200 üyeleri olduğunu belirterek, “Birçok aktivite yapmaya çalışıyoruz. Şu sıralarda Arapça ve Osmanlıca kursları açmanın hazırlığındayız. Bu arada özellikle gençlere yönelik eğitici bir tiyatro oyununda yer alacağız. Üniversiteye hazırlanan durumu yerinde olmayan gençlerimize de gücümüz yettiğince özel derslerde vermeye çalışacağız. Ayrıca, şu sıralarda Suriye’de yaşayan Türkmen kardeşlerimiz için giysi, battaniye ve çeşitli yardımlar toplamaktayız. Önümüzdeki günlerde göndereceğiz“ şeklinde konuştu.

Konukları karşılayan İGC Başkan Yardımcısı Sabahattin Uygun ile Yönetim Kurulu üyeleri Hilmi Diken ve Gökhan Gökpınar’da, ziyaretlere teşekkür ettiler.

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet