Skip Navigation Links

İskenderun Belediyesi’nden Türkmenlere Yardım Seferberliği

İskenderun Belediyesi, Bayır Bucak Türkmenleri için yardım seferberliği başlattı.

İskenderun Belediyesi’nden Türkmenlere Yardım Seferberliği

Gündem   A+a-

Türkmen vatandaşlarımızın kullanması için halkımızın ulaştırdığı ihtiyaç malzemeleri Çay Mahallesi’ndeki Kadın Kültür Merkezi’nde toplanıyor.

İskenderun Belediyesi, Başkan Seyfi Dingil’in talimatları ile Suriye sınırında saldırılara maruz kalan Bayır Bucak Türkmenlerine yardım eli uzattı. Halkımızın getirdiği yardım malzemelerini İskenderun Belediyesi Suriye sınırındaki Bayır Bucak Türkmenlerine ulaştıracak.

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, duyarlı tüm İskenderun halkına yardımlarından dolayı teşekkür etti. Türk halkının yardıma ihtiyacı olan insanlarımıza her zaman yüreğini ve gönlünü açtığını belirten İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, “Evvela insan olarak üzüntülüyüz. Müslüman kardeşlerimiz bu zulme maruz kaldıkları için üzüntülüyüz. Tabi ki devletimiz, hükümetimiz aktif bir şekilde dış politikayla birlikte ortadaki durumun daha iyiye gidebilmesi için elinden geleni yapıyor. Bizlerde İskenderun Belediyesi olarak Türkmen kardeşlerimize yardım seferberliği başlattık. Halkımızın getirdiği ihtiyaç malzemelerini Türkmen kardeşlerimize göndereceğiz. Ben buradan yardımlar için ellerinden gelen tüm imkan ve gayreti gösteren İskenderun halkına sonsuz teşekkür ediyorum” dedi.  

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet