Skip Navigation Links

Belen Kadın Toplum Merkezi’ne İlk İzleme Ziyareti Yapıldı

Hatay'ın Belen İlçesinde Kalkınma Bakanlığı ve sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından yürütülen 'Belen Kadın Toplum Merkezi' projesinin

Belen Kadın Toplum Merkezi’ne İlk İzleme Ziyareti Yapıldı

Gündem   A+a-

Hatay'ın Belen İlçesinde Kalkınma Bakanlığı ve sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından yürütülen "Belen Kadın Toplum Merkezi" projesinin ilk izleme ziyareti gerçekleştirildi.

T.C. Kalkınma Bakanlığı tarafından yürütülmekte olan Sosyal Destek Programı (SODES) kapsamında finanse edilen ve Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından yürütülen, “Belen Kadın Toplum Merkezi” projesinin, Sarımazı Mahallesinde hazırlanan merkezinde, Hatay Valiliği SODES Birim Sorumlusu Mehmet KOCA ve Birim Uzmanı Cemil ŞEKERCİ tarafından projenin ilk izlemesine ilişkin ziyaret gerçekleştirildi.

Birim Sorumlusu Mehmet KOCA ve Birim Uzmanı Cemil ŞEKERCİ’nin Belen ilçesine yaptığı ziyaret Kaymakam Abdulaziz AYDIN’ın makamında yapılan görüşme ile başladı. Kaymakam AYDIN’ın projenin, yürütülmesi ile ilgili görüş ve fikirleri alınmasını müteakip Belen Kaymakamlığı Proje Koordinatörü Yeliz SEVİM ile Vakıf Müdürü Zeynep ÖZTÜRK eşliğinde “Belen Kadın Toplum Merkezi”ne geçildi.

Proje Koordinatörü SEVİM; bugüne kadar proje çerçevesinde yapılan faaliyetler ve gerçekleştirilen çalışmalar hakkında bilgi vererek; hazırlanan proje kapsamında, 12 ay süresince Dekoratif Ahşap Süsleme, Filografi Tekniği, Dekoratif Tablo Yapımı, Ahşap Yakma Tekniği, Step-Aerobik ve 4-6 yaş Çocuk Eğitimi ve Etkinlikleri olmak üzere toplam 6 farklı kurs dalında faaliyet gösterileceğini ve kurs materyallerinin proje bütçesinden karşılanacağını, Merkezde halihazırda 312 saat süreli Dekoratif Ahşap Süsleme kursunun 15 kursiyer ile devam ettiğini, diğer kurslar için de başvuruların alındığını, kursiyerlerin Sarımazı Mahallesi Sayılır Apt.No:1 Daire 11’deki Merkeze başvurarak kayıtlarını yaptırabileceğini, ayrıca (326) 441 47 60 numaralı telefondan ayrıntılı bilgi alınabileceğini belirtti.

Ziyaret sonucunda genel bir değerlendirme yapılarak ilk izleme toplantısı tamamlandı.

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet