Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Cep Telefonu Hırsızlığı Güvenlik Kamerasında

ADANA'DA GİRDİĞİ İŞ YERLERİNDEN CEP TELEFONU ÇALAN 47 YAŞINDAKİ BEKİR SIDDIK K,. ÖNCE GÜVENLİK KAMERASINA ARDINDAN POLİSE YAKALANDI.

Cep Telefonu Hırsızlığı Güvenlik KamerasındaFoto
Galeri

Yerel   A+a-

Adana'da girdiği iş yerlerinden cep telefonu çalan hırsız önce güvenlik kamerasına ardından polise yakalandı.
Edinilen bilgiye göre, Seyhan ilçesi Sümer Mahallesi İbo Osman Caddesi üzerinde bulunan bir iş yerinden masa üzerinde bulunan cep telefonu çalındı. İş yeri sahibi Sercan Boz, telefonunun çalındığını öğrenince polise haber verdi. Olay yerine gelen polis güvenlik kamerasından şahsın kimliğini belirleyip bulmaya çalıştı. Bu arada Toros Mahallesi'nde bir iş yerinde yine cep telefonu hırsızlığı meydana geldi. Güvenlik kamerası görüntülerine göre, gözlüklü, elinde dosya olan ve kendine entel bir görünüm veren şahıs, içeri girip iş yeri sahibi Abdurrahman Çınar'a bir kaç malzeme gösterip fiyatını sordu. Şahıs, daha sonra iş yerinde ürünlere bakıyor gibi yaptı. Çınar, diğer müşterilerle ilgilenirken hırsız, masa üzerinde duran cep telefonunu almak istedi ancak ilk denemede başarısız oldu. Bir süre gezinip tekrar cep telefonunun olduğu yere gelen şahsın, ikinci denemede de başarısız olduğu görüldü. Şüpheli, bir süre sonra iş yeri sahibine bir şeyler sorup, yine telefonun olduğu yere geldi. Bu kez masa üzerindeki cep telefonunu almayı başaran şahıs, telefonu elindeki dosyanın altına koydu. Zanlı, daha sonra kapıya doğru gidip iş yeri sahibi ile sohbet ettikten sonra olay yerinden ayrıldı.
İşletme sahibi Abdurrahman Çınar şarja taktığı cep telefonunun çalındığını fark edince polisi aradı. Polis hemen olay yerine gelip inceleme başlattı. Yapılan incelemede Sümer Mahallesi'ndeki iş yeri hırsızı ile bu hırsızın aynı olduğu belirlenerek kimlik tespiti için çalışma başlatıldı. Yapılan çalışmada şahsın Bekir Sıddık K. (47) olduğu belirlendi. Şahsın adresini de belirleyen polis eve yaptığı baskında Bekir Sıddık K.'yı gözaltına aldı. Emniyete getirilerek sorgulanan zanlı cep telefonunu çaldığını kabul etti. Zanlı sorgusunun ardından adliyeye sevk edildi.

Cep Telefonu Hırsızlığı Güvenlik Kamerasında foto galeriyi gezinmek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar