Skip Navigation Links

İGC'ye Ziyaretler Devam Ediyor

İskenderun Mimarlar Odası Başkan ve Yönetim Kurulu üyeleri, İskenderun Gazeteciler Cemiyeti’ni ziyaret ederek Başkan Cıncık ve yeni yönetim kurulunu

İGC'ye Ziyaretler Devam Ediyor

Medya   A+a-

İGC Başkanı Veysel Cıncık, yönetim kurulu olarak İskenderun’da geçekten gazetecilik yapanlarla, bu işi sadece çıkarı için kullananları ayıracaklarını, bu konuda çalışmalar yaptıklarını belirterek, “hiç kimse esnafımıza, tüccarımıza giderek zorla fatura ödetme hakkına sahip olamaz, olmayacaktır. Bunu yapmaya tevesül edenler olursa derhal bize bildirilmesini rica ediyoruz. Gazeteciliğin art niyetli olarak kullanılmasına müsaade etmeyeceğiz.”dedi.

İskenderun Mimarlar Odası Başkanı  Koray Tanın ve Yönetim Kurulu üyeleri de, İGC Başkanının ağzından bu sözleri duymaktan  büyük memnuniyet duyduklarını belirterek, yeni yönetimi kutladılar.

BİLGE KİTAP SARAYI

Bilge Kitap Sarayı Sahipleri Veysi ve Hikmet Kaya kardeşler de İGC’yi ziyaret ederek, yeni yönetim kurulunu kutladılar.  Kaya Kardeşler, kitabevi olarak zaman zaman sosyal etkinlikler de düzenleyeceklerini ifade ettiler.

İŞADAMI İSMAİL ÜNAL

İşadamı İsmail Ünal da İGC’yi ziyaret ederek Başkan Veysel Cıncık ile sohbet etti. Ünal, emlak piyasalarıyla ilgili değerlendirmelerde bulundu.

 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet