Skip Navigation Links

Atilla Üşür İçin Mevlit Okundu.

Geçirdiği kalp krizi sonucu bir hafta önce genç yaşta hayatını kaybeden Atilla ÜŞÜR için mevlit okundu.

Gündem   A+a-

Atilla Üşür İçin Mevlit Okundu…
 
Geçirdiği kalp krizi sonucu bir hafta önce genç yaşta hayatını kaybeden Atilla ÜŞÜR için mevlit okundu. Piri Reis Mahallesindeki evlerinin önünde okutulan mevlit töreninde ÜŞÜR ailesinin yakınları, sevenleri ve dostları hazır bulundular.
 
Mega Radyo Yayın Yönetmeni Gazeteci Kasım ÜŞÜR’ün kardeşi ve Belediye Meclis Üyesi Mesut YÜKSEKBAŞ’ın yeğeni olan Atilla ÜŞÜR yedi gün önce evinde aniden rahatsızlanarak ambulansla İskenderun Devlet hastanesine kaldırılmış, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamamıştı.
 
Genç yaşta hayata veda eden Atilla ÜŞÜR anısına, toprağa verilişinin yedinci günü olan geçtiğimiz Cuma günü okutulan mevlit münasebetiyle Merhum’un sevenleri ÜŞÜR ailesini bu gününde yalnız bırakmadılar.
 
43 yaşında geçirdiği ani kalp krizi sonucu hayatını kaybeden Atilla ÜŞÜR, evli ve 6 yaşında Aziz Can adında bir çocuk babası idi.
 
Genç yaşta aramızdan ayrılan ve pozitif kişiliğiyle çevresinde sevilen, geride olumlu izler bırakan sevgili Atilla’ya tanrıdan rahmet, kederli ailesine başsağlığı diliyoruz.
 
 
 


Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet