Skip Navigation Links

Büyükşehir'in Gezici Kütüphanesi Saimbeyli'de

Adana Büyükşehir Belediyesi'nin eğitimde farkındalık oluşturmak amacıyla oluşturduğu Gezici Kütüphane'nin bu seferki durağı Saimbeyli oldu

Büyükşehir'in Gezici Kütüphanesi Saimbeyli'de

Gündem   A+a-

Adana Büyükşehir Belediyesi, merkez ile kırsal arasındaki farkı giderecek projelere imza atmaya devam ediyor. Adana Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı'nca oluşturulan Gezici Kütüphane, Saimbeyli'de kitapseverlerle buluştu. Saimbeyli'de 10 gün hizmet verecek Gezici Kütüphane'nin ilk günkü ziyaretçileri öğrenciler oldu.
Gezici Kütüphanenin ilk gününde öğrencilere Türk bayrağı ve kitap dağıtan Saimbeyli Belediye Başkanı Mustafa Şahin Gökçe "Bugün burada Adana Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Hüseyin Sözlü ve ekibinin, Saimbeyli İlçemizin öğrencilerine, öğretmenlerine hediyesi olan Gezici Kütüphane'mizdeki kitapları dağıtıyoruz. Saimbeyli'deki öğrencilerimiz ve vatandaşlarımız adına Büyükşehir Belediye Başkanıma ve ekibine çok teşekkür ediyoruz. Saimbeyli'nin görmediği etkinlikleri yapmaktan dolayı çok mutluyuz. Bu tarz etkinliklerin bundan sonra her yıl devam edeceğini umuyoruz" diye konuştu.
Eğitimde fırsat eşitliği yakalamak adına başlatılan 'Gezici Kütüphane' projesinin bir sonraki durağı ise Tufanbeyli olacak.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet