Skip Navigation Links

Ataşbak,Kick Boksta Dünya Şampiyonu Ayçiçek'i Kabul Etti

Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Abdulkadir Ataşbak,kent ve ülkenin tanıtımına katkı sağlayan sporculara destek olacaklarını söyledi

Ataşbak,Kick Boksta Dünya Şampiyonu Ayçiçek'i Kabul Etti

Spor   A+a-

Ataşbak, Kick Boks Federasyonu Adana İl Temsilcisi Şehmus Baysal, antrenör Naim Ayçiçek'i ve Sırbistan'ın Belgrat Kenti'nde geçtiğimiz haftalarda gerçekleştirilen artı 70 kiloda Dünya Şampiyonu olan Fulya Ayçiçek'i makamında kabul ederek müsabakalar hakkında bilgi aldı.
Özellikle Dünya şampiyonu bayan sporcuların sayısının artmasının, diğer kadın sporculara model olduğunu ifade eden Ataşbak, konuşmasını şöyle sürdürdü:
"Öncelikle sporda gelişmiş birçok ülkenin sporcuları arasından Kick Light dalında Dünya şampiyonunda birincisi olan Fulya Ayçiçek'i kutluyorum. Son yıllarda kentimizde ve ülkemizde Kick Boks sporunda ki gelişmeler beni mutlu ediyor. İl Temsilcisi Şehmus Baysal ile sporcumuzu babası ve antrenör olan Naim Ayçiçek'e ile gençleri spora yönlendiren tüm velileri tebrik ediyorum."
"SİSTEMLİ VE DÜZENLİ ÇALIŞMAMIZIN MEYVESİNİ ALIYORUZ"
Kick Boks Adana İl Temsilcisi Baysal, Adana'da Fulya Ayçiçeği'nin Dünya şampiyonu olmasından dolayı gurur duyduğunu belirterek, başarılarının süreceğini inandığını kaydetti.
Adana'da Kick Boks'ta sporcu ve kulüp sayasının sürekli arttığını, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Abdulkadir Ataşbak'tan tesis ve diğer konularda büyük destek gördüğünü ifade eden Baysal, şöyle devam etti:
"Adana'da ilk kez kulüplerarası Kick Boks Şampiyonası'nı bizler başlattık. Geçmiş yıllarda çalışacak salon bulamazdık. Şu anda Nihat Geven ve Asım Savaş Spor Salonları'nda ikişer ring ile çalışmalarımızı yüksek tempoda sürdürüyoruz. Sistemli ve düzenli çalışmamızın meyvesini alıyoruz. Sırbistan'ın Belgrat kentinde gerçekleştirilen dünya şampiyonasında gördük. Bu sezon uluslararası müsabakalar tamamlandı. Ancak, çalışmaları ara vermiyoruz. Bize her koşulda destek olan, istek ve taleplerimizi asla geri çevirmeyen Spor il Müdürü Ataşbak'a teşekkür ederiz."
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet