Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

İki Çocuk Kapkaç Suçundan Tutuklandı

Adana'da, ardı ardına beş kapkaç olayına karışarak içinde toplam 22 bin lira bulunan çantaları çaldığı ileri sürülen

İki Çocuk Kapkaç Suçundan Tutuklandı

Yerel   A+a-

14 yaşındaki çocuk ile 15 yaşındaki arkadaşı tutuklandı.
Olay, Seyhan ilçesi Hürriyet Mahallesinde meydana geldi. Bir saat içinde Suriye uyruklu 3 kişinin çantası kapkaç yöntemiyle çalındı. Bir süre sonra 1'i Suriye uyruklu 2 kişinin çantası kapkaç yöntemiyle alındı. Bu olayların ardından polis, kapkaç olayını gerçekleştirenleri yakalamak için çalışma başlattı. Polis, 5 vatandaş ile yaptığı görüşmede kapkaççıların motosikletli ve iki kişi olduğunu, yaşlarının küçük olduğunu belirledi.
Beş kişinin içinde toplam 22 bin lira bulunan çantalarını gasp eden çocuklar, en çok zararı Halep'ten savaştan kaçarak Adana'ya gelen Fedve Aryen (45) isimli kadına verdi. Suriyeli kadının 20 bin 800 lira para bulunan çantasını kapkaççılara kaptırdığı öğrenildi.
Polis yaptığı araştırmada B.A. (14) ile Ö.B. (15)'yi gözaltına aldı. Yaşı küçük olan zanlılar, çocuk şube müdürlüğüne sevk edildi. Yapılan incelemede kapkaç yöntemiyle çalınan bir çantada B.A.'nın parmak izine rastlandı. Müştekiler de zanlıları teşhis etti. B.A. motosiklet üzerinde giderken çantayı kendisinin kapkaç yöntemiyle aldığını, daha sonra parayı büyüklere verdiğini ileri sürdü. Çocuklar ifadeleri alındıktan sonra adliyeye sevk edildi. Mahkemeye çıkarılan iki çocuk zanlı tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar