Skip Navigation Links

İGC’den Vali Topaca ile İl Emniyet Müdürü’ne Ziyaret

İGC Yönetim Başkan ve Kurulu üyeleri Hatay Valisi Ercan Topaca ile İl Emniyet Müdürü Ali Doğan Uludağ’ı makamlarında ziyaret ettiler.

İGC’den Vali Topaca ile İl Emniyet Müdürü’ne ZiyaretWeb
TV

Gündem   A+a-

HATAY VALİSİ’Nİ ZİYARET 

Hatay Valisi Ercan Topaca ziyaretten dolayı memnuniyet duyduğunu ifade eden , İskenderun Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Veysel Cıncık'a hayırlı olsun temennisinde bulundu. Başkan ve Yönetim Kurulu üyeleriyle bir süre sohbet eden Vali Topaca, yeni yönetimin ilimiz ve ilçemiz için gerçekleştirecekleri çalışmalarda destek olmaktan memnuniyet duyacağını söyleyerek başarılar diledi.

Hatay Valisi Topaca,sohbet sırasında farklı illerde değişik tarihlerde düzenlenen Hatay Günleri’ne yeni bir çehre kazandırmaya kararlı olduğuna dikkati çekerek, ‘’Bizim isteğimiz Hatay tanıtımlarının ticari amaç olmadan gerçekleşmesi, sadece Hatay’a ait ürünlerin sergilenmesi, hijyene dikkat edilmesidir. 3 günden fazla sürmemesi gereken tanıtım günlerinin temel amacının Hatay’ı tam anlamıyla kültürel, sosyal ve diğer yönleriyle tanıtmak olmalı.’’dedi.
Vali Topaca, İskenderun’da zaman zaman meydana gelen ve birçok kişinin ölümüne, yaralanmasına, pek çok aracın da hasar görmesine neden olan kamyon kazalarının olmaması için kaçış rampasının yapılması gerektiğine değinerek, “Şayet Büyükşehir Belediyesi bize başvurursa gereken desteği veririz. Sarımazı’dan inerken freni patlayan ağır tonajlı araçlar, böylece kimseze zarar vermeden kaçış rampasına yönelebilirler.’’şeklinde konuştu.

 

Kabulden dolayı Sayın Topaca’ya teşekkür eden Başkan Cıncık ise, yeni yönetim olarak yapacakları projeler hakkında bilgiler vererek, bölgedeki huzur ve güven ortamının korunmasında basın olarak üzerlerine düşen görevi yapmayı sürdüreceklerini ifade etti.

 

HATAY İL EMNİYET MÜDÜRÜ’NÜ ZİYARET

İskenderun Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu Üyeleri, Hatay İl Emniyet Müdürü Ali Doğan Uludağ’ı da makamında ziyaret ettiler.

Uludağ, yeni yönetime başarılar dileyerek, gazetecilerin halkımıza en doğru haberleri iletmekle mükellef olduklarını ve bu çizginin dışına çıkanların, bilgi kirliliği oluşturanların kanunlar önünde sorumlu olduklarını belirterek, “hepimizin görevlerinde  yasaların öngördüğü sınırlar mevcuttur. Bunun dışına çıkamayız. Biz güvenlik güçleri olarak bize verilen yetki ve sorumluluklar çerçevesinde halkımızın huzur ve güvenliğini sağlamakla görevliyiz. Gazeteci kardeşlerimiz de ellerine ulaşan haberleri en doğru şekilde yazarak halkımızı aydınlatmakla görevlidir. Bu nedenle basın mensuplarına elimizden gelen, yasaların öngördüğü kolaylıklar çerçevesinde destek oluyoruz.”dedi. Uludağ, Hatay’ın asayiş yönünden çok güvenli bir il olduğunu da belirtti.

 

 

 

İGC’den Vali Topaca ile İl Emniyet Müdürü’ne Ziyaret videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet