Skip Navigation Links

İzzettin Orhan olayı çözüldü!

İddialara göre; Azmettiren işadamı ve katil zanlısı kişi suçu itiraf etiler.

Gündem   A+a-

2009 Haziran ayında İskenderun’da kaybolan iş adamı İzzettin Orhan’a ait olduğu iddia edilen cesedine ait kemikler Ankara’ya bağlı Mühye köyünde bulundu. Olayla ilgili bir kişi göz altında. İskenderun Adliyesi’ne çıkarılan kişiler arasında bulunan bir işadamının İzzettin Orhan’ın öldürülmesini azmettirdiği iddiası şok etkisi yarattı. İddialara göre; Azmettiren işadamı ve katil zanlısı kişi suçu itiraf etiler.

Mühye Köyü'nde yapılan kazılarda bulunan kemiklerin, Haziran ayından bu yana kayıp olan Hataylı işadamı İzzettin Orhan'ın cesedine ait olabileceği öğrenildi.
İzzettin Orhan’ın oğlu Ahmet Orhan ile Avukatı Bülent Akbay’ın Ankara’da oldukları öğrenilirken, İzzettin Orhan’ın kemiklerinden ve oğlu Ahmet Orhan’dan DNA örnekleri alındığı edinilen bilgiler arasında yer aldı. Ankara Adli Tıp’ta DNA incelemesi yapılamadığından, örneklerin İstanbul’a gönderildiği bildirildi.
Edinilen bilgiye göre, Haziran ayında itibaren kayıp olan Hataylı işadamı İzzetin Orhan'ın bulunması için Ankara Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlar Şube Müdürlüğü ekipleri çalışma yaptı. Yapılan çalışmalar kapsamında gözaltına alınan T.H.'nin itirafları doğrultusunda Mühye Köyü'nde kazı yapıldı. Yapılan kazı sonucunda bir cesede ait kemikler bulundu. İzzettin Orhan'a ait olduğu sanılan kemikler, incelenmek üzere Ankara Adli Tıp Kurumu'na götürüldü.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet