Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Silifke Belediyesi Evkafçiftliğinde Çevre Düzenlemesine Başladı

Silifke Belediyesi Evkafçiftliği Mahallesinde bulunan Anıt Meydanı'nın çevre düzenlemesine başladı

Silifke Belediyesi Evkafçiftliğinde Çevre Düzenlemesine Başladı

Gündem   A+a-

2015 yılı hizmet programı çerçevesinde kentte bulunan park ve bahçelere daha modern bir görünüm kazandıran Silifke Belediyesi, Evkafçiftliği Meydanı'nda bulunan Anıt çevresinin düzenlemesini gerçekleştirecek.
Yeni düzenlemeyle işlevsel ve güzel bir görünüm kazanacak olan Anıt çevresi, Evkafçiftliği Mahallesinin çehresini değiştirecek. Evkafçiftliği'nin tarihi ve doğal güzellikleriyle önemli bir mahalle olduğuna vurgu yapan Silifke Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut, "Zamana tanıklık eden tarihsel dokuları, değerlerimizi, yapılarımızı ve doğal güzelliklerimizi korumaya devam ediyoruz. Şehitlerimizin isimlerinin yazılı olduğu bu anıt meydanı gerçekten çok bakımsız bırakılmış. Büyükşehir Yasasıyla birlikte köylerden mahalleye dönüşen yerleşim bölgelerimizde bu ilgisizliğe oldukça rastlamak mümkün. Şehit anıtları, türbeler, okulların eski binaları ve aklımıza gelebilecek birçok değerlerimizi mahalle mahalle tespit edip, bakım ve çevre düzenlemesini yapmaya devam edeceğiz" dedi.
Hizmetlerinden dolayı Silifke Belediyesi'ne teşekkür eden Evkafçiftliği Muhtarı Mustafa Üredi, "Mahallemizin merkezinde bulunan Anıt meydanına sahip çıkarak, çevre düzenleme çalışmasını gerçekleştirecek olan Silifke Belediyesi'ne teşekkür ediyoruz. Burası mahallemiz ve vatandaşlarımız için büyük önem taşıyor. Düğün, nişan, mevlit gibi etkinliklerimizi burada gerçekleştiriyoruz. Belediyemiz sayesinde öncesinde bakımsız kalan anıt ve çevresi modern bir görünüme kavuşacaktır" diye konuştu.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş