Skip Navigation Links

Reyhanlı Gençlik Merkezi'nden Yardım Kampanyası

HATAY'IN REYHANLI İLÇESİNDE GENÇLİK MERKEZİ TARAFINDAN 'İYİLİK AĞACI' PROJESİ KAPSAMINDA İHTİYAÇ SAHİBİ AİLELERE YÖNELİK YARDIM KAMPANYASI BAŞLATILDI.

Reyhanlı Gençlik Merkezi'nden Yardım Kampanyası

Adana   A+a-

Hatay'ın Reyhanlı ilçesinde Gençlik Merkezi tarafından 'İyilik Ağacı' projesi kapsamında ihtiyaç sahibi ailelere yönelik yardım kampanyası başlatıldı.
Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın, 'İyilik Ağacı' projesinde Reyhanlı İlçesi Gençlik Merkezi'nde Gençlik Lideri Aslı Secerlioğlu liderliğinde yardım kampanyası başlatıldı. Yaşları 14-29 arasında değişen çocuk ve gençlerin gönüllü oldukları bu kampanya çerçevesinde, üyeler kendi imkanları ile topladıkları gıda maddelerini gençlik merkezine getiriyor.
Reyhanlı Gençlik Merkezi Müdürü Hüseyin Döner, 250'ye yakın gencin gönüllü olarak görev aldığı kampanyada toplanan, mercimek, bulgur, pirinç, şeker, tuz ve yağdan oluşan kolilerin daha sonra ihtiyaç sahibi ailelere dağıtılacağını söyledi. Döner, "Kampanya kapsamında amacımız hem gençleri bu tür iyilik ve yardım yapmaya teşvik etmek ve hem de ihtiyaç sahibi ailelere destek olmaktır. İsteyen hayırseverler de kampanyamıza destek olabilir" dedi.

Etiketler // ,

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet