Skip Navigation Links

Meski, 7 Bin Metre Kanalizasyon Şebeke Hattı Döşedi

MESKİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ, MERKEZ TOROSLAR, YENİŞEHİR VE AKDENİZ İLÇELERİNDEKİ MAHALLELERDE 7 BİN METRE KANALİZASYON ŞEBEKE HATTI DÖŞEDİ.

Meski, 7 Bin Metre Kanalizasyon Şebeke Hattı Döşedi

Adana   A+a-

Mersin Su ve Kanalizasyon İdaresi (MESKİ) Genel Müdürlüğü, merkez Toroslar, Yenişehir ve Akdeniz ilçelerindeki mahallelerde 7 bin metre kanalizasyon şebeke hattı döşedi.
MESKİ Genel Müdürü Turgut Aybak, yazılı bir açıklama yaparak, kanalizasyon şebeke hattı döşeme çalışmalarıyla ilgili bilgi verdi. Altyapı çalışmaların aralıksız devam ettiğini belirten Aybak, "Çiftlikköy, Deniz, Batıkent ve Çukurova mahallelerinde 2 bin 600 metre, Fuat Morel mahallesi ile H.Okan Merzeci bulvarında bin 900 metre, Cumhuriyet, Afetevler, Batıkent, Yalınayak ve Çilek mahallelerinde 2 bin 500 metre olmak üzere toplam 7 bin metre kanalizasyon şebekesi döşenmiş olup, abone bağlantıları tamamlanmıştır" dedi.
Kanalizasyon yatırımlarını gerçekleştirirken gelecek odaklı ve uzun yıllar hizmet verecek şebekeler inşa ettiklerinin altını çizen Aybak, "Kanalizasyon şebekelerimizi 50 yıl sonra dahi ihtiyaca cevap verebilecek şekilde gerçekleştiriyoruz. Mersin Büyükşehir Belediye Başkanımız Burhanettin Kocamaz'ın talimatıyla gerçekleştirdiğimiz yatırımlarla alt yapıda yaşanan eksiklikleri tek tek çözüme kavuşturuyoruz" ifadelerini kullandı.

Etiketler // ,

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet